Ολοκληρώθηκε η απολογία Κάντα - Δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Νόμο

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 16:44
UPD:16:50
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

«Με πλήρη συνείδηση των συνεπειών των πράξεών μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Νόμο», φέρεται να είπε στο τέλος της απολογίας του ο κατηγορούμενος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Νόμο φέρεται να δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, ο οποίος, μετά από τέσσερις μέρες, ολοκλήρωσε την απολογία του.

Ο κ. Κάντας, που έχει ήδη προφυλακιστεί, μίλησε κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του για μίζες εκατομμυρίων με τουλάχιστον 10 εξοπλιστικά προγράμματα, καθώς και για οκτώ πρόσωπα που τον δωροδόκησαν, εμπλέκοντας εμμέσως και υψηλόβαθμα στελέχη.

«Με πλήρη συνείδηση των συνεπειών των πράξεών μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Νόμο», φέρεται να είπε στο τέλος της απολογίας του ο κατηγορούμενος.

Σε δήλωσή τους οι συνήγοροί του Γιάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας, τόνισαν: «Ο Αντώνης Κάντας έκανε την αρχή, ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι με επιστροφή χρημάτων και συμβολή στην αποκάλυψη της αλήθειας».

newsroom naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή