Σούπερ Λίγκα: Ιδανικό φινάλε ο Ατρόμητος, 3-1, τον Πανθρακικό

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 19:08
UPD:19:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Οι παίκτες του Ατρόμητου τρέχουν στην κερκίδα για να πανηγυρίσουν το γκολ της ομάδας τους.

A- A A+

Αήττητος για 6η διαδοχική αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στο Περιστέρι, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Από την 11η αγωνιστική, όταν και είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Πανιώνιο, έχει να χάσει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία σήμερα πέτυχε την 4η νίκη της στα τελευταία 6 παιχνίδια και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, άσχετα με το τι θα κάνει αύριο το βράδυ ο Παναθηναϊκός με τη Ξάνθη.

Ο Πανθρακικός, μετά τη νίκη του επί της Καλλονής, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς εναντίον του Ατρομήτου, ωστόσο, κλείνει τον πρώτο γύρο με 21 βαθμούς, συγκομιδή που κρίνεται πάρα πολύ καλή και που καθιστά το έργο της παραμονής στην κατηγορία εξαιρετικά εφικτό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 24΄ με τον Καραμάνο, ο οποίος απέφυγε τον Σερεμετ και με πλασέ στην άδεια εστία «έγραψε» το 1-0. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στ' αποδυτήρια, απ΄ όπου οι παίκτες του Άκη Μάντζιου επέστρεψαν πιο αποφασισμένοι, τουλάχιστον, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα στην επανάληψη.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τον Πανθρακικό. Μετά από άψογη εκτελεσμένη αντεπίθεση από τους Ιγκορ και Κάσες και ασίστ του δεύτερου, ο Βραζιλιάνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε τον έλεγχο του ματς μέχρι το 73΄ και την είσοδο του Ναπολεόνι αντί του Μπρίτο (τραυματίας). Ο Ιταλός με δύο ασίστ έδωσε την ευκαιρία στους Καραμάνο (74΄) και Παπαδόπουλο (78΄) να πετύχουν άλλα δύο γκολ και ουσιαστικά να μετατρέψουν το υπόλοιπο της συνάντησης σε τυπική διαδικασία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις