Ο Ατρόμητος «λαβώθηκε» στο 90΄, 1-1 με ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 19:15
UPD:19:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος του ΠΑΟΚ με 1-1 στο Περιστέρι στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αφού δεν κατόρθωσε να αντέξει στην πίεση του «Δικέφαλου» στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο «ορεξάτοι» στα πρώτα λεπτά, είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Ατρόμητου.

Ως εκ τούτου η πρώτη «συγκίνηση» καθυστέρησε να σημειωθεί, καταγραφείσα στο 20ο λεπτό όταν η ωραία μπαλιά του Τζαβέλλα στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας έφερε τον Λούκας να χάνει το κοντρόλ απέναντι στον Τσενάμο και μαζί μια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 24΄ ήταν η σειρά του Γλύκου να διαφυλάξει την εστία του σε πολύ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν με εξαιρετική προσπάθεια ο Ούμπιντες έδωσε έτοιμο γκολ στον Καραμάνο, που από τα τέσσερα μέτρα νικήθηκε από τον γκολκίπερ του «Δικέφαλου».

Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Γλύκος δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει το μοιραίο για την ομάδα του, όταν ο Γιαννούλης πλαγιοκόπησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από αριστερά και γύρισε την μπάλα, ο Καραμάνος «έστρωσε» με το τακουνάκι στον Παπαδόπουλο και ο διεθνής επιθετικός με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Το γκολ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Στέφενς να πιέσουν αρκετά στην επανάληψη για την ανατροπή, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Λούκας στο 59ο λεπτό όταν σε «στρώσιμο» του Ολίσε και με την μπάλα στο αριστερό, πλάσαρε άουτ.

Σε φάση-«καρμπόν» στο 79΄ ήταν ο Σαλπιγγίδης που αστόχησε από εξαιρετική θέση πλασάροντας στην κίνηση, για να πάρει τελικά ο ΠΑΟΚ αυτό που δικαιούνταν βάσει της επιμονής του στο δεύτερο ημίχρονο στο 90΄, με κεφαλιά του Τζαβέλλα σε κόρνερ του Λίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις