Παναθηναϊκός: Ικανοποίηση για την πορεία του πρώτου γύρου

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 14:32
UPD:17:31
MOTION TEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Νίκος Νταμπίζας: «Το πιο δυνατό μήνυμα που στέλνει η ομάδα είναι ότι εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος που πανηγυρίζονται τα γκολ» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας άφησε ικανοποιημένη τη διοίκηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων», Νίκου Νταμπίζα.

Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της σε κάποια παιχνίδια: «Συνολικά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο το πρόσημο είναι θετικό. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς με βάση την εικόνα που είχαμε. Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί σαν ομάδα, διότι στα ματς που πήραμε ήμασταν συντριπτικά καλύτεροι και σε αυτά που χάσαμε δεν ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο», ανέφερε ο Νταμπίζας και συνέχισε:

«Η διαφορά μας με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή ήταν οι στημένες φάσεις. Με τη Ξάνθη ήταν το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε από στημένη φάση και σε που σκοράραμε με τον ίδιο τρόπο είχε κριθεί η αναμέτρηση. Είμαστε μία ομάδα με ποδοσφαιρικές αρχές. Έχουμε αρχή και τέλος. Είναι συνέπεια όλων αυτών που έχουμε πει».

Κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που βγαίνει σε εμάς και εισπράττει ο κόσμος είναι ότι δείχνει κατανόηση στα άσχημα αποτελέσματα. Το πιο δυνατό μήνυμα που στέλνει η ομάδα είναι ότι εγώ μπαίνει κάτω από το εμείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο τρόπος που πανηγυρίζονται τα γκολ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις