Γερμανία: «Άνθρωπος της χρονιάς» ο Ριμπερί

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 13:23
UPD:13:38
EPA/YAHYA ARHAB

Ο ακραίος μέσος των «Βαυαρών», ο οποίος είναι συνυποψήφιος με τους Μέσι και Ρονάλντο για την «Χρυσή Μπάλα», μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών βραβεύτηκε για 3η φορά (φωτογραφία αρχείου)!

A- A A+

Πληθαίνουν οι προσωπικοί τίτλοι για τον Φρανκ Ριμπερί στο 2013. Ο Γάλλος άσσος της Μπάγερν ανακηρύχθηκε «άνθρωπος της χρονιάς» στη Γερμανία από το περιοδικό «Kicker».

Ο ακραίος μέσος των «Βαυαρών», ο οποίος είναι συνυποψήφιος με τους Μέσι και Ρονάλντο για την «Χρυσή Μπάλα», μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών βραβεύτηκε για 3η φορά!

Εκτός από το βραβείο που του παραδώσει το γερμανικό έντυπο, ψηφίσθηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς από τους συναδέλφους του στην μπουντεσλίγκα, αλλά και κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Μαρακές με την κατάκτησή του τροπαίου από τη Μπάγερν. Επίσης, τον περασμένο Αύγουστο, παρέλαβε το βραβείο για τον καλύτερο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς από την UEFA.
«Για μένα στην Ευρώπη δεν υπάρχει άλλος σύλλογος εκτός από τη Μπάγερν. Ισως στο τέλος της καριέρας μου να πάω στις ΗΠΑ ή στα Εμιράτα, όμως αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα ζω στο Μόναχο», επισήμανε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσσος, ο οποίος παράλληλα δεν έκρυψε τις προθέσεις του για το μέλλον: «Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική και ειδικά να δουλέψω με τα νεαρά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις