Σούπερ Λίγκα: Ματς-«φωτιά» σε Νέα Σμύρνη και Χαριλάου

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 12:45
UPD:12:51
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Με δύο πολύ σημαντικούς αγώνες, σε Χαριλάου και Νέα Σμύρνη, ολοκληρώνεται απόψε η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στη χρονικά πρώτη εξ αυτών (17:15) ο Πανιώνιος, με νέο τεχνικό τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τη Βέροια, που «φλέγεται» για βαθμούς αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση και με τον πρώτο γύρο να συμπληρώνεται οσονούπω, τα περιθώρια στενεύουν.

Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στο εσωτερικό τους, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται κάθε άλλο παρά ήρεμη. Ο αθηναϊκός σύλλογος προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μετά τον αγώνα στην Τρίπολη, ενώ στη «βασίλισσα του βορρά» υπάρχουν αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Παιχνίδι δίχως αύριο όμως είναι και για τον Άρη το αποψινό (19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν μόνο τη νίκη. 

Η κατάσταση στους «κίτρινους» είναι έκρυθμη, η διοίκηση παραιτήθηκε, Ουντότζι και Ίμπεχ απέστειλαν εξώδικα και δεν πρόκειται να βοηθήσουν και μέσα σε όλα αυτά ο Άρης καλείται να κάνει την πρώτη φετινή νίκη στην έδρα του (!).

Η αποστολή του όμως κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο που θα επιδιώξει τους τρεις βαθμούς για να ξαναφτάσει τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις