Στέφενς: «Δύσκολη ομάδα η Μπενφίκα»

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 15:17
UPD:15:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς.

A- A A+

Ο Χουμπ Στέφενς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την κλήρωση της ομάδας του στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θεωρεί την Μπενφίκα ως έναν από τους δυσκολότερους αντίπαλους στη διοργάνωση.

«Είναι δύσκολη ομάδα, από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσε να μας τύχει. Όλες οι ομάδες της διοργάνωσης είναι όμως δύσκολες», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ολλανδού τεχνικού για το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι παίξουμε σαν ομάδα. Όταν είμαστε στην άμυνα να κερδίζουμε γρήγορα την μπάλα, γιατί είναι καλοί επιθετικά. Όταν θέλεις να διεκδικήσεις τις πιθανότητες πρέπει να είσαι ομάδα. Θα δούμε τα παιχνίδια όταν έρθει η ώρα, τώρα έχουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος», συνέχισε.

Ο 60χρονος τεχνικός ρωτήθηκε για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού απέναντι στους Λουζιτανούς, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ. «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα δύο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά εναντίον τους και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και εμείς», σχολίασε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις