Στέφενς: «Δεν είχαμε φρεσκάδα»

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 01:05
UPD:01:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άλκμααρ ο Χουμπ Στέφενς, επισημαίνοντας ότι οι συμπατριώτες του με τις πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα τους είχαν την απαιτούμενη φρεσκάδα που απαιτούσε η αναμέτρηση.

«Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από το σημερινό παιχνίδι, αλλά πρέπει να πούμε ότι ο αντίπαλος είχε την πολυτέλεια να φρεσκάρει την ομάδα του χωρίς να έχει προβλήματα. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να ξεκουράσουμε παίκτες σε αυτό το βαθμό και σήμερα φάνηκε ότι μας έλειπε πολύ η φρεσκάδα. Από τους 12 πόντους που μαζέψαμε είμαι αρκετά ευχαριστημένος», σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.

«Έχουμε πολλούς παίκτες αλλά αν κοιτάξατε πόσοι μέσοι είναι τραυματίες, θα καταλάβετε. Κι εγώ θα προτιμούσα να βάλω τον Κατσουράνη στον χώρο του κέντρου αλλά λόγω του τραυματισμού του Τζαβέλλα δεν μπορούσα. Έβαλα εκεί έναν νεαρό, τον Κωνσταντινίδη, που δεν τα πήγε πολύ καλά, μετά προώθησα τον Κίτσιου ο οποίος έκανε κάποια λάθη», πρόσθεσε.

«Κάναμε λάθη και στη φάση του πέναλτι. Θέλουμε, δουλεύουμεγια  να έχουμε πολλές επιλογές αλλά δυστυχώς σε αυτό τον τομέα δεν έχουμε φτάσει ακόμη την Άλκμααρ. Μπροστά έχουμε επιλογές γι΄ αυτό και άφησα τον Σαλπιγγίδη να ξεκουραστεί, αλλά στο κέντρο δεν μπορώ να ξεκουράσω κάποιον», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για τον Πάμπλο Γκαρσία και αν ο Ουρουγουανός αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ απάντησε «δεν ξέρω, εγώ κοιτάω την απόδοση στην προπόνηση και από εκεί κρίνω αν μπορεί να αγωνιστεί κάποιος ή όχι», ενώ για τον Κάτσε είπε ότι «κι εμένα μου λείπει, λείπει στην ομάδα» και για την κλήρωση της Δευτέρας δήλωσε: «Μπορούμε να την επηρεάσουμε; Δεν νομίζω. Απλά πρέπει να περιμένουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις