Κληρώνει σήμερα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 12:47
UPD:12:54
EPA/LAURENT GILLIERON

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληρωθούν με μία από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση περιμένουν να μάθουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ο μεν πρωταθλητής Ελλάδας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο δε «Δικέφαλος» για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληρωθούν με μία από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπορούν να παίξουν με την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των ομάδων που προκρίθηκαν ως δεύτερες από τον όμιλό τους, ενώ οι ρεβάνς στα γήπεδα των πρώτων, στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα είναι στους αδυνάτους και θα βρει -κατά πάσα πιθανότητα- στο δρόμο του κάποια πολύ δυνατή ομάδα, από τις πρώτες των ομίλων της διοργάνωσης (εκτός της Άλκμααρ) και τους τέσσερις καλύτερους τρίτους που έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Συγκεκριμένα, στους «δυνατούς» της κλήρωσης είναι οι Βαλένθια, Λουντογκόρετς, Σάλτσμπουργκ, Ρούμπιν Καζάν, Φιορεντίνα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκενκ, Σεβίλλη, Λιόν, Τραμπζονσπόρ, Τότεναμ, Άλκμααρ, Νάπολι, Μπενφίκα, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Βασιλεία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις