Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Δύσκολη η πρόκριση σε αυτό το επίπεδο»

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 13:56
UPD:18/12/2013 09:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Είναι επιτυχία που προκριθήκαμε στους "16". Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι εκείνη τη περίοδο θα παίζουμε ακόμα καλύτερα». 

A- A A+

Η παρουσία του Ολυμπιακού στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης συνιστά από μόνη της επιτυχία και επίτευξη στόχου, οπότε όποιος και να ήταν ο αντίπαλος στην παρούσα φάση δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία κατά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση ο διεθνής στόπερ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να προσπαθεί πάντοτε να δουλεύει για να γίνεται καλύτερη.

«Όταν είσαι στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δεν μπορείς να έχεις προτιμήσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει και την καλύτερη πορεία μέχρι τώρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. Είναι έμπειρη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε», τόνισε ο Παπαδόπουλος.

«Είναι επιτυχία που προκριθήκαμε στους "16". Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι εκείνη τη περίοδο θα παίζουμε ακόμα καλύτερα. Δεν είμαστε το φαβορί και το γνωρίζουμε αλλά θα πάμε να παίξουμε και στα δύο παιχνίδια το δικό μας ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να μιλάμε για πρόκριση σε αυτό το επίπεδο του θεσμού, που θα πρέπει να προσέχεις και την πραγματική λεπτομέρεια», συμπλήρωσε. 

Από την πλευρά του ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, επισήμανε ότι «το μέγεθος της δυσκολίας είναι μεγάλο. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν για να αποκλείσουμε αυτή την ομάδα-θρύλο. Είναι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να τη σεβαστούμε. Είναι σε μεταβατικό στάδιο αλλά έχει την ίδια φιλοσοφία. Στο πρώτο παιχνίδι θα παίξουμε για να νικήσουμε, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη γιατί μετρούν πολύ σε αυτά τα παιχνίδια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις