Champions League: Η Ζενίτ καταδίκασε τα έκτροπα των οπαδών της

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 13:33
UPD:13:40
EPA/ROLAND SCHLAGER

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στις εξέδρες του στα σταδίου «Ερνστ Χάπελ» είναι το ότι ο Σκοπιανός διαιτητής Αλεξάνταρ Στάβρεφ αναγκάστηκε κάποια στιγμή να διακόψει το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο, εξαιτίας της εκτόξευσης βεγγαλικών.

A- A A+

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης καταδίκασε τη συμπεριφορά των οπαδών της και τις πράξεις χουλιγκανισμού στις οποίες προέβησαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα εναντίον της Αούστρια Βιέννης, για τη φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στις εξέδρες του στα σταδίου «Ερνστ Χάπελ» είναι το ότι ο Σκοπιανός διαιτητής Αλεξάνταρ Στάβρεφ αναγκάστηκε κάποια στιγμή να διακόψει το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο, εξαιτίας της εκτόξευσης βεγγαλικών από το σημείο στο οποίο βρίσκονταν οι «σκληροπυρηνικοί» της ρωσικής ομάδας, που παρά την ήττα της (1-4) προκρίθηκε στις «16» της διοργάνωσης.

Τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της αναμέτρησης καταδίκασε ακόμη και ο προπονητής της Ζενίτ, ο Ιταλός Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος υπογράμμισε με νόημα ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της συμπεριφορά των οπαδών μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις