Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη-πρόκριση για Παναθηναϊκό (3-0) με Ηρακλή Ψαχνών

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 21:58
UPD:23:40
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε, ουσιαστικά, την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών στο «Απόστολος Νικολαΐδης», χάρις στα γκολ των Δώνη, Κλωναρίδη και Καρέλη, στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το γκολ στο 18ο λεπτό, με τον Κλωναρίδη να πιάνει δυνατό διαγώνιο σουτ και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 25΄ από εξαιρετικό συνδυασμό Καρέλη-Κλωναρίδη και γύρισμα του τελευταίου, ο πρώτος δεν ακολούθησε και χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «πράσινους».

Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 35΄. Από τη σέντρα του Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή ο Χρήστος Δώνης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). ενώ στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε δύο λεπτά και ουσιαστικά «καθάρισαν» την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς στις 15 Ιανουαρίου.

Στο 58ο λεπτό ο Κλωναρίδης έγραψε το 2-0 με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Καρέλη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ που πήρε τη δόξα του σκόρερ, κάνοντας το 3-0 με δυνατό σουτ από πλάγια θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις