Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα για Καλλονή, 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 19:25
UPD:20:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
A- A A+

Ένα γκολ του Καζάκη, στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Καλλονή έναντι του ΟΦΗ, καθώς επέτρεψε στην ομάδα της Λέσβου να φύγει με τη νίκη (1-0) από το «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως είχαν να αντιμετωπίσουν έναν Σιδεράκη που βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και έκανε σπουδαίες αποκρούσεις στο εξ επαφής τακουνάκι του Παπάζογλου (7΄), το καλό σουτ του Ζε Εντουάρντο (20΄) και την προσπάθεια του Κουτσιανικούλη (35΄), κι ενώ στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει σπουδαία ευκαιρία με τον Περόνε, που από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δασκαλάκη.

Στο 42΄ ο διαιτητής Γιάχος αδίκησε την Καλλονή, όταν εκτίμησε ως «θέατρο» φάουλ του Δασκαλάκη στον Περόνε εκτός περιοχής και απέβαλε τον Αργεντινό επιθετικό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΟΦΗ έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη, όταν στο 48΄ ο Κουτσιανικούλης αν και μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ, αλλά έκτοτε λίγα πράγματα...

Η ομάδα της Λέσβου είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν απειλήθηκε στο υπόλοιπο διάστημα και επτά λεπτά πριν τη λήξη έφτασε στο «χρυσό» εκτός έδρας γκολ, με τον Καζάκη να σηκώνεται πολύ ψηλά σε μακρινή εκτέλεση φάουλ και να παίρνει την κεφαλιά από τον Δασκαλάκη, που φέρει μεγάλη ευθύνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις