Κύπελλο Ελλάδας: Σε Λεωφόρο και Ριζούπολη το ενδιαφέρον

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 13:55
UPD:14:04
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας, που φέρει τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τη Νίκη Βόλου (17:30) στη Ριζούπολη και τον Παναθηναϊκό τον Ηρακλή Ψαχνών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00), στους πρώτους μεταξύ τους αγώνες για τη φάση των «16».

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους «πράσινους» και το σύλλογο της Εύβοιας δίνει την ευχέρεια στον Γιάννη Αναστασίου να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του κάνοντας ροτέισον, με αποτέλεσμα Μπεργκ και Πράνιτς να δουν το παιχνίδι από τις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για να πάρουν «ανάσες» ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής Ψαχνών θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση προκειμένου να «τιμήσει» το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα παιχνίδι στην ιστορία του, με τον Θωμά Γράφα να έχει όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», εκτός του τραυματία Οχάντζα.  

Στον Απόλλωνα, ο Λόρι Σάντσες επίσης σκέφτεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του, αφού πρώτιστο στόχο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αποτελεί η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Ως εκ τούτου, εκτός αποστολής έμειναν οι Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρες, Κόρμπος, Πετρόπουλος και Καμαρά.

Αντίθετα, στόχος της Νίκης Βόλου στην αναμέτρηση της Ριζούπολης αποτελεί η κατάκτησης ενός αποτελέσματος που θα επιτρέπει στο θεσσαλικό σύλλογο να αισιοδοξεί ενόψει της ρεβάνς. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, έχει πάρει στην αποστολή τον Μανουσάκη, ενώ εκτός έμειναν οι Γιώτας, Ισαάκ και Σοϊλέδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις