Σάντος: «Είχαμε μεγάλη πίστη και θέληση για την πρόκριση»

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 20:15
UPD:20:20
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο Φερνάντο Σάντος (φωτογραφία αρχείου) τόνισε ότι «στο Μουντιάλ δεν θα έρθουμε για να κάνουμε τουρισμό στη Βραζιλία».

A- A A+

Συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της FIFA παραχώρησε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Βραζιλία για την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο Πορτογάλος προπονητής επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «στη διάρκεια της προκριματικής φάσης κερδίσαμε 25 βαθμούς και αυτή η συγκομιδή φυσιολογικά συνήθως σε κατατάσσει πρώτο. Σε αυτή την επίδοση φτάσαμε κάνοντας στο τέλος πέντε συνεχείς νίκες, αλλά δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκριση. Παρ' όλα αυτά είχαμε μεγάλη πίστη και θέληση για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, κάτι που αποδείξαμε στα πλέι οφ με τη Ρουμανία. Τα πλέι οφ δεν τα παίζεις, τα πλέι οφ κερδίζεις, κι αυτό κάναμε εμείς».

Όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, ο Φερνάντο Σάντος τόνισε κάτι που έχει πει και παλαιότερα, δηλαδή ότι «στο Μουντιάλ δεν θα έρθουμε για να κάνουμε τουρισμό στη Βραζιλία», ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συμβολή των δύο «παλιών» της Εθνικής ομάδας απάντησε πως «ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις