ΚΚΕ: Διαρκής ο μαραθώνιος των βάρβαρων μέτρων

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 18:55
UPD:18:58
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Για διαρκή μαραθώνιο βάρβαρων μέτρων που βρίσκεται όχι μόνο ο ελληνικός λαός, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης κάνει λόγο το ΚΚΕ με αφορμή την παρουσίαση των στόχων της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε. από τον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες.

«Οι στόχοι της ελληνικής προεδρίας καθορίζονται από τη συνέχιση των αντιλαϊκών πολιτικών και των μνημονίων διαρκείας, που επιβάλλει η Ε.Ε.» αναφέρει το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι γι' αυτό και ο ελληνικός λαός και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης δε βρίσκονται στο τέλος του αντιλαϊκού δρόμου, όπως είπαν Σαμαράς και Μπαρόζο, αλλά σε ένα διαρκή «μαραθώνιο» βάρβαρων μέτρων».

Επιπλέον το ΚΚΕ αναφέρει ότι επιμέρους αντιθέσεις σε ζητήματα, όπως η εμβάθυνση της οικονομικής και τραπεζικής ένωσης, η μεταναστευτική πολιτική, η εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου από τους επιχειρηματικούς ομίλους, που εμφανίζονται ως προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας, δεν αναιρούν τις αντιλαϊκές επιδιώξεις όλων των χωρών της Ε.Ε.

Η λύση σύμφωνα με το ΚΚΕ είναι η αποδέσμευση των πολιτών από τις «λυκοσυμμαχίες» και η διεκδίκηση του πλούτου που τα κράτη  τους παράγουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή