Δεύτερη σερί νίκη για τον ΟΦΗ του Σα Πίντο, 3-1 την Καλλονή

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 19:18
UPD:19:23
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Η μάχη για την κυριαρχία στη μεσαία γραμμή δεν ανέδειξε νικητή στο πρώτο 20λεπτο, με αποτέλεσμα ο δύο αντίπαλοι να αδυνατούν να οργανώσουν σωστά δομημένες επιθέσεις και να αναλίσκονται σε ενέργειες χωρίς όφελος, όπως κάποια άστοχα μακρινά σουτ.

A- A A+

Με πρωταγωνιστή τον Θανάση Παπάζογλου, που σημείωσε δύο από τα τέρματα της ομάδας του (40΄, 53΄), ο ΟΦΗ έφτασε στη δεύτερη συνεχή νίκη στη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας στο Ηράκλειο με 3-1 της Καλλονής, που προηγήθηκε στο 32΄ με τον Λεοζίνιο, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Μακουκούλα στο 88΄.

Η μάχη για την κυριαρχία στη μεσαία γραμμή δεν ανέδειξε νικητή στο πρώτο 20λεπτο, με αποτέλεσμα ο δύο αντίπαλοι να αδυνατούν να οργανώσουν σωστά δομημένες επιθέσεις και να αναλίσκονται σε ενέργειες χωρίς όφελος, όπως κάποια άστοχα μακρινά σουτ. Μετά το 20ό λεπτό, πάντως, οι γηπεδούχοι «έστρωσαν» το παιχνίδι τους και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τον Παπάζογλου στο 21΄ να μην μπορεί να πλασάρει από εξαιρετική θέση και τον ίδιο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή στο γύρισμα του Ζε Εντουάρντο.

Συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΟΦΗ - Καλλονή για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ενάντια στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με άλλο ένα γκολ του Λεοζίνιο, ο οποίος στο 32ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό πόδι του και με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Φερνάντες για το 0-1. Από το σημείο εκείνο ως τη λήξη του ημιχρόνου η πίεση των Κρητών στην περιοχή της Καλλονής έγινε «αφόρητη» και στο 34΄ ο Χογκ έκανε σωτήρια επέμβαση στην κεφαλιά του Παπάζογλου, ενώ στο 38΄ ο Ζε Εντουάρντο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η υπεροχή του ΟΦΗ καρποφόρησε τελικά στο 40΄, με τον Παπάζογλου να κάνει το 1-1 πιάνοντας εξαιρετική κεφαλιά που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Χογκ, ενώ στο 53΄ ο πανύψηλος Έλληνας επιθετικός αξιοποίησε την υπεροχή του στο ψηλό παιχνίδι και με νέα κεφαλιά έφερε την ομάδα του σε θέση οδηγού, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην πλήρη ανατροπή, που ολοκληρώθηκε το γκολ του Μακουκούλα στο 88΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις