Σούπερ Λίγκα: «Σκόνταψε» στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός, 1-1, με τον Απόλλωνα

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 21:20
UPD:21:21
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πάνω που οι «πράσινοι» προσπαθούν να «χτίσουν» ένα σερί και να αποκτήσουν καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μία μέτρια εμφάνιση τα «γκρεμίζουν» όλα. Αυτό συνέβη απόψε και στο παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία», που εξελίχθηκε σε «πισωγύρισμα» για το συγκρότημα του Αναστασίου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το «τριφύλλι», με το γρήγορο γκολ του Πάτρικ Μπεργκ στο 6ο λεπτό, ωστόσο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά, είδε υπεροπτικά το παιχνίδι και στο τέλος το πλήρωσε. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αντί να «καθαρίσουν» το ματς πολύ γρήγορα, πίστεψαν ότι αυτό θα το έκαναν αργά ή γρήγορα και διαψεύστηκαν. Είχαν τις φάσεις στο πρώτο μέρος να μπουν με σκορ ασφαλείας στα αποδυτήρια, αλλά ο Αμπεΐντ, κυρίως, όσες φορές χρειάστηκε να πασάρει σωστά δεν το έκανε κι έτσι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις που έκαναν οι «πράσινοι».

ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το «τριφύλλι», με το γρήγορο γκολ του Πάτρικ Μπεργκ στο 6ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας πάλεψε το παιχνίδι και τελικά πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Ο Παντελιάδης με το που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη με κεφαλιά και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι τους βοήθησε ψυχολογικά, ενώ αντίθετα επηρέασε τους φιλοξενούμενους, που στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησαν ούτε μία ευκαιρία. Η καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στο 90ο λεπτό, με το Μπεργκ να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα αντιπάλου του. Όλος ο πάγκος και οι παίκτες του «τριφυλλιού» διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ζαχαριάδη για πέναλτι, αλλά ο «άρχοντας» του ματς ήταν κοντά στην φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Η φάση ήταν πολύ δύσκολη, καθώς ούτε κι από το τηλεοπτικό ριπλέι φαινόιταν καθαρά εάν υπήρχε παράβαση πάνω στο Σκανδιναβό σέντερ φορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις