Σούπερ Λίγκα: Έμειναν στο 1-1 Πλατανιάς και Ατρόμητος

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 19:13
UPD:19:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Η ομάδα του Περιστερίου από το 43ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

A- A A+

Την 6η ισοπαλία στο πρωτάθλημα παραχώρησε ο Πλατανιάς, αυτή την φορά στον Ατρόμητο, με σκορ 1-1, στα Περιβόλια για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο βαθμός μπορεί να χαρακτηριστεί πολύτιμος για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία από το 43ο λεπτό αγωνιζ'όταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ΄ όλα αυτά στο δεύτερο μέρος η τακτική από τον Γιώργο Παράσχο δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανησυχήσουν την εστία του Τσενάμο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μην ηττηθούν σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.

Το ματς ξεκίνησε με τον Πλατανιά να προηγείται στο 26΄ με τον Τόρες, αλλά η «απάντηση» των «κυανόλευκων» ήταν άμεση και στο 37΄ με τον Παπαδόπουλο το ματς ήρθε στα ίσια. Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μία για κάθε ομάδα. Ο Μπρίτο στο 41΄ απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το γύρισμα του Γιαννούλη, ενώ ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Γουνδουλάκη να βρεθεί σε θέση βολής, αλλά ο Τσενάμο απέκρουσε σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, κυρίως μπροστά από την εστία του γκολκίπερ του Ατρόμητου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις