Σούπερ Λίγκα: Πέμπτο ματς αήττητος ο Αστέρας Τρίπολης, 3-0, τον Παναιτωλικό

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 16:49
UPD:16:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επέκτεινε το σερί της και συμπλήρωσε 5 παιχνίδια αήττητη.

A- A A+

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, αυτή την φορά επί του Παναιτωλικού με 3-0, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επέκτεινε το σερί της και συμπλήρωσε 5 παιχνίδια αήττητη (3 νίκες, 2 ισοπαλίες). Σήμερα χρειάστηκε 25 λεπτά για να βάλει τις βάσεις για το «τρίποντο», καθώς στο διάστημα αυτό πέτυχε 2 τέρματα και από κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Σε ένα ακόμη ματς μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Γνώρισε την 4η ήττα του εκτός έδρας (έχει και 3 ισοπαλίες), καθώς δέχτηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και πάνω που πίεζε για την ισοφάριση δέχτηκε και το δεύτερο γκολ από το τραγικό λάθος του Μπρακάλι.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της συνάντησης από σέντρα του Καράσκο, ο Ντε Μπλάσις «τρύπωσε» στην άμυνα του Παναιτωλικού και με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Μάκη Χάβου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 21΄ «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά ο Ερνάντες πρώτα και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι απέτρεψαν το 1-1 στο σουτ του Καλί. 

Σα να μην έφτανε αυτό για τους Αγρινιώτες, τέσσερα λεπτά μετά, από κόρνερ του Ντε Μπλάσις και κακό υπολογισμό της μπάλας από το Μπρακάλι, ο Ζησόπουλος στην άδεια εστία με νέα κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος το ματς θα είχε αποκτήσει πολύ γρήγορα τυπική διαδικασία, αν στο 55΄ ο Ουσέρο ευστοχούσε από την «ασβεστένια βούλα». Το πέναλτι που εκτέλεσε, όμως, απόκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Μπρακάλι, «ισοφαρίζοντας» το τραγικό λάθος που έκανε στο 25΄. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικό, μάλιστα, ένα λεπτό μετά έκανε νέα μεγάλη επέμβαση στο τετ-α-τετ που είχε με τον Καράσκο, από το λάθος γύρισμα του Καλί.

Στο 60΄, όμως, η άμυνα του Παναιτωλικού «κοιμήθηκε» και ο Καράσκο με σουτ πάνω στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ουσέρο κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Νέο δοκάρι είχε ο Παναιτωλικός στο 81ο λεπτό μετά το δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη και την απόκρουση του Ερνάντες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις