Μπλαν: «Η κόκκινη μας έβαλε σε μπελάδες»

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 00:54
UPD:00:59
REUTERS/GONZALO FUENTES

«Είναι θετικό ότι κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση, άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος μας. Αρχίσαμε καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Γάλλος προπονητής.

A- A A+

Ανακουφισμένος ήταν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, αφού όπως παραδέχθηκε η ομάδα του ζορίστηκε μετά την αποβολή του Βεράτι.

«Είναι θετικό ότι κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση, άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος μας. Αρχίσαμε καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα. Θα προτιμούσα, σαφώς, να παίζαμε με έντεκα μέχρι τέλος. Η κόκκινη μάς έβαλε σε μπελάδες», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Γάλλος προπονητής.

«Είμαι πάντως ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντεπεξήλθαμε στις συνθήκες αυτές. Ήταν ένα καλό μάθημα. Κερδίσαμε χάρη στην προσπάθεια όλων των παικτών. Μετά την πρώτη θέση θα μπορέσουμε να κάνουμε ροτέισον εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής. Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Βεράτι, αλλά αυτή τη φορά ήταν άτυχος. Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να κάνεις τέτοιο λάθος», συμπλήρωσε.

Ο Τιάγκο Σίλβα δήλωσε: «Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση, αλλά μετά την αποβολή του Βεράτι το έργο μας έγινε πάρα πολύ δύσκολο. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί είναι δύσκολο να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ». 

Από την πλευρά του, ο Τιάγκο Μότα υποστήριξε ότι «ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ειδικά στο πρώτο μέρος. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά την αποβολή του Βεράτι, αλλά έχουμε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και κερδίσαμε με την καρδιά μας. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις παίζοντας με δέκα παίκτες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις