Μίτσελ: «Θα προκριθούμε»

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 00:46
UPD:00:53
REUTERS/CHARLES PLATIAU

«Ήρθαμε τόσο κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μας μένει μια γλυκιά γεύση για την προσπάθεια και μια πικρή γεύση για το αποτέλεσμα», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας. Στη φωτογραφία ο Μίτσελ δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης και το αποτέλεσμα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν μα και πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα κάνει το καθήκον της, θα νικήσει την τελευταία αγωνιστική την Άντερλεχτ και θα προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

«Ήρθαμε τόσο κοντά σε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μας μένει μια γλυκιά γεύση για την προσπάθεια και μια πικρή γεύση για το αποτέλεσμα. Δύο λεπτά πριν τελειώσουν τα παιχνίδια είχαμε την πρόκριση. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας.

«Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί. Πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ, πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο στον τομέα της νοοτροπίας αλλά μας λείπει ακόμη η εμπειρία για να διαχειριζόμαστε καλύτερα το αποτέλεσμα. Μας μένει η απογοήτευση για την ήττα στο τέλος, αλλά ταυτόχρονα και η πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση», συμπλήρωσε.

Το ίδιο αισιόδοξος με τον συμπατριώτη του ήταν ο Ρομπέρτο, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να επισημαίνει πως «πάμε σε όλα τα γήπεδα για να νικήσουμε. Μέχρι το φινάλε είχαμε την πρόκριση στα χέρια μας, αλλά τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε στο γήπεδό μας. Αυτή τη στιγμή εξαρτόμαστε μόνο από τον εαυτό μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος και αυτό το προνόμιο το έχουμε κερδίσει χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα». 

Ο Κώστας Μανωλάς, από την πλευρά του, υπογράμμισε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε ούτε τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας, ούτε τα μπάτζετ αλλά παίζουμε πάντα για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν σταθήκαμε καλά, όμως στο δεύτερο παλέψαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Χάσαμε στη μοναδική ευκαιρία τους στο δεύτερο μέρος. Δεν χαίρομαι αν σκοράρω και χάνει η ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις