Μίτσελ: «Να είμαστε επιθετικοί»

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 21:25
UPD:21:32
EPA/IAN LANGSDON

Φύσει αισιόδοξος ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας, υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για τη νίκη, που αν έρθει θα σημάνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

A- A A+

Το όνομα του αντίπαλου και το ειδικό βάρος ποδοσφαιριστών όπως οι Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς δεν τρομάζουν τον Ολυμπιακό, που μετέβη στο Παρίσι για να προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Φύσει αισιόδοξος ο τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας, υπογράμμισε στις δηλώσεις του πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν για τη νίκη, που αν έρθει θα σημάνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για το αν είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου έως τώρα. «Είναι το πιο δύσκολο, όμως και το επόμενο είναι με δύσκολο αντίπαλο. Όμως, είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορούμε να προκριθούμε με νίκη. Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες ώστε να είμαστε επιθετικοί για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», απάντησε.

Για την τακτική που θα ακολουθήσει αύριο, επισήμανε ότι «εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε ως ένα μέρος στο Καραϊσκάκη. Όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε και αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα και την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους, κι αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL
Όσο για την ενδεκάδα που έχει κατά νου να χρησιμοποιήσει; «Δεν θα την ετοιμάσω σκεπτόμενος εμπειρία ή ηλικία παικτών αλλά με βάση τι είναι το καλύτερο για την ομάδα μας. Για το θέμα του Χολέμπας με τον Μπονγκ το έχω σκεφτεί, αλλά δεν έχω αποφασίσει κάτι. Είναι πιθανό να παίξουν στην ίδια πλευρά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταλήξει σε κάτι τέτοιο. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να σας πω και κάποια ψέματα σαν προπονητής».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παρέστη ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος προειδοποίησε τους συναθλητές του ότι πρέπει να είναι «συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε ότι «μας μένει ακόμη ένα βήμα για την επόμενη φάση και είμαστε εδώ, αποφασισμένοι να το πετύχουμε. Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε μαζί τον κόσμο μας. Θέλουμε μέσα από το παιχνίδι μας να τους δώσουμε ακόμα μία χαρά».

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι κατά την άποψή του; «Ένας αγώνας μπορεί να επηρεαστεί από οτιδήποτε. Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το ματς, προσεκτικοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, απέναντι σε μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες υψηλής ποιότητας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις