Στο Παρίσι ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 12:04
UPD:12:15
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο τους Παριζιάνους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν βγάζει τους «ερυθρόλευκους» από το στόχο τους, αναχώρησε η αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας για τη Γαλλία.

Η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο τους Παριζιάνους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Αντίθετα, οι παίκτες του Μίτσελ είναι αρκετά «φρέσκοι», μετά το ροτέισον του Ισπανού τεχνικού στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Δηλώσεις στο αεροδρόμιο έκανε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «το τέλειο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη. Η Παρί είναι πολύ καλή ομάδα, όμως, οπότε θα είναι καλή και η ισοπαλία. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα μπορέσουμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το πιστεύει ότι η πρόκριση μπορεί να έρθει από τον αυριανό αγώνα. «Μπορεί να γίνει και αύριο, αφού έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και μακριά από την έδρα μας», απάντησε.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συνθέτουν οι, Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις