Νίκη με Βέροια για Ατρόμητο (1-0) σε «φτωχό» παιχνίδι

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 19:09
UPD:21:44
ICON PRESS/ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Θ. Καραγκούνης (Α) σκόραρε για τον Ατρόμητο στο 43'.

A- A A+

Ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αγώνων που θα ακολουθήσουν αύριο και τη Δευτέρα, μετά τη νίκη επί της Βέροιας στο Περιστέρι με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Με ελάχιστους θεατές στις εξέδρες, κυρίως λόγω της έντονης βροχόπτωσης, το θέαμα ήταν… ασορτί στον αγωνιστικό χώρο του περιστεριώτικου γηπέδου. Η Βέροια με έξυπνη τακτική κρατούσε μακριά από την εστία της τους παίκτες του Παράσχου, αλλά δέχθηκε το γκολ στη μοναδική φορά που απειλήθηκε για το πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη τελική προσπάθεια που καταγράφηκε σε αυτό το διάστημα!

Το χρονόμετρο έδειχνε το 42ο λεπτό, όταν ο Ατρόμητος πίεσε ψηλά και έκλεψε την μπάλα, με τον Παπαδόπουλο να βγάζει τον Καραγκούνη απέναντι στον Λόπεζ κι αυτόν, με δεύτερη προσπάθεια, να νικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να ανοίγει το σκορ.

Καλύτερο το θέαμα στην επανάληψη, αφού οι φιλοξενούμενοι έπρεπε εκ των πραγμάτων να βγουν μπροστά κι έτσι έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, που απείλησαν με τους Μπρίτο (56΄) και Νάστο (63΄), αλλά ο Αναστασόπουλος (είχε αντικαταστήσει τον Λόπεζ) επενέβη αποτελεσματικά.

Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια της Βέροιας καταγράφηκε στο 64ο λεπτό, με τον Μπεν να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων του Τσενάμο, ενώ στο 68΄ ο Λαζαρίδης «σημάδεψε» με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι της Βέροιας, στο κόρνερ του Ούμπιντες και κάπου εκεί ο αγώνας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε, αφού έκτοτε ουδέν αξιόλογο σημειώθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις