Παναθηναϊκός: Eμπλοκή του Δ. Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 13:41
UPD:16:47
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε πρόσφατη τοποθέτησή του είχε αποκλείσει την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, εξαιρουμένης της παρουσίας του στην ομάδα της Σπάρτης που αποτελεί τον τόπο καταγωγής της οικογένειάς του.

A- A A+

Έντονη φημολογία ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να φέρεται έτοιμος να καταθέσει την πρότασή του στον Γιάννη Αλαφούζο. 

Αυτή η κίνηση δεν υποδηλώνει και πρόθεσή του να εγκαταλείψει το τμήμα μπάσκετ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Μια τέτοια κίνηση έρχεται πάντως σε αντίθεση με πρόσφατη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε αποκλείσει την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, εξαιρουμένης της παρουσίας του στην ομάδα της Σπάρτης που αποτελεί τον τόπο καταγωγής της οικογένειάς του. 

Λίγες ώρες μετά το «φούντωμα» των φημών ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ενδιαφερόμενο. «Είμαι θετικός, θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες μέρε», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που ζήτησε λίγες ημέρες υπομονή ως τις επόμενες ανακοινώσεις.

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» υποδέχθηκε με ικανοποίηση τις δηλώσεις του «πράσινου παράγοντα», ενώ κύκλοι του Γιάννη Αλαφούζου υπογράμμιζαν πως «περιμένουμε με μεγάλη χαρά την βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις