«Άλωσε» τη Ριζούπολη ο ΟΦΗ, 1-0 τον Απόλλωνα

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 17:04
UPD:17:47
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ του Γ. Μακρή (54).

A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του επί ημερών του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία του σημείωσε ο ΟΦΗ, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και φτάνοντας στους 12 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με αναγκαστική αλλαγή, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Περογαμβράκης αντικαταστάθηκε από τον Μονιάκη, λόγω  τραυματισμού. Παρόλα ταύτα οι Κρήτες ήταν εκείνοι που έφτασαν στο γκολ με τον Μακρή στο 28΄, ύστερα από πάσα του Ζε Εντουάρντο, στην πρώτη –ουσιαστικά- αξιόλογη φάση της αναμέτρησης.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2, αλλά ο Τζόρβας επενέβη σωτήρια στο τετ-α-τετ με τον Ζε Εντουάρντο, όπως είχε κάνει κι ένα λεπτό πριν το γκολ στο σουτ του Κάλαϊτζιτς, ενώ στο 45΄ ο διεθνής τερματοφύλακας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» απέκρουσε το συρτό σουτ του Ζε Εντουάρντο.

Στο ντέρμπι της… ατυχίας, ο Απόλλωνας υποχρεώθηκε επίσης σε αναγκαστική αλλαγή στο 40ό λεπτό χάνοντας τον τραυματισμένο Δεληζήση, στη θέση του οποίου πέρασε ο Παπαζαχαρίας.

Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε στην επανάληψη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Σα Πίντο εξακολούθησαν να ελέγχουν την κατάσταση, να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης και να έχουν ακόμη μια καλή στιγμή στο 70΄, με τους Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου να αποτυγχάνουν στην προβολή που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 87΄, με τον Πετρόπουλο να πιάνει την κεφαλιά από κοντά και να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 89΄ το σουτ του Παπάζογλου μπλόκαρε ο Τζόρβας, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις