Ολυμπιακός: Ξεκουράζει τον Μήτρογλου ο Μίτσελ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 15:39
UPD:15:41
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βλέποντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αρκετά επιβαρυμένο από τα συνεχή παιχνίδια αποφάσισε να μη τον συμπεριλάβει στην αποστολή με την ομάδα της Κομοτηνής, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Εκτός αποστολής από τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό άφησε ο Μίτσελ τον Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου ο διεθνής επιθετικός να πάρει...ανάσες ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, την προσεχή Τετάρτη.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βλέποντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας αρκετά επιβαρυμένο από τα συνεχή παιχνίδια αποφάσισε να μη τον συμπεριλάβει στην αποστολή με την ομάδα της Κομοτηνής, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο ισπανός προπονητής προτίμησε να έχει τον παίκτη πιο ξεκούραστο στο ματς που ακολουθεί, για την 5η (προτελευταία) ημέρα των ομίλων του Champions League στο Παρίσι κι έτσι τον απέκλεισε, όπως και το Σιόβα, που και αυτός δεν έχει κάτι το σοβαρό μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο μπαράζ με τη Ρουμανία.

Η είδηση στις επιλογές του Μίτσελ είχε να κάνει με το Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος βρίσκεται στη 18άδα για πρώτη φορά μετά την απόκτησή του από τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις