Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας ετοιμάζει η ΔΕΘ

Θα στηθεί εντός του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ - HELEXPO
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 15:42
UPD:15:42

Έχοντας ως στόχο τη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες επισκεπτών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τη νοτιοανατολική Ευρώπη, στο επόμενο διάστημα η ΔΕΘ-HELEXPO θα διαφημίσει το όλο εγχείρημα στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας.

A- A A+

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο οποίο τα διαδραστικά ακροβατικά θα κόβουν την ανάσα και ο Καραγκιόζης θα είναι ντυμένος σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, πρόκειται να στήσει η ΔΕΘ - HELEXPO, εντός του εκθεσιακού της κέντρου.

Παράλληλα, ένα φαντασμαγορικό σόου φωτός θα φωτίζει τις διαδρομές του τρένου του Άι Βασίλη, ενώ ξωτικά θα κάνουν τις βόλτες τους ανάμεσα στα περίπτερα της ΔΕΘ, στα οποία θα λειτουργήσουν - πέραν όλων των άλλων - και δύο παγοδρόμια. Το ιδιαίτερο αυτό «χωριό» αναμένεται να ανοίξει στο κοινό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Διανομή ενημερωτικού υλικού στα σύνορα με τα γειτονικά κράτη

Έχοντας ως στόχο τη διασκέδαση για όλες τις ηλικίες επισκεπτών, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τη νοτιοανατολική Ευρώπη, στο επόμενο διάστημα η ΔΕΘ-HELEXPO θα διαφημίσει το όλο εγχείρημα στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας, διανέμοντας σχετικό υλικό στα σύνορα με τα γειτονικά κράτη.

Ακροβατικά και χριστουγεννιάτικος Καραγκιόζης

Το πάρκο θα αναπτύσσεται σε τρία περίπτερα της ΔΕΘ, συνολικού εμβαδού άνω των 12000 τ.μ., αλλά και στους υπαίθριους χώρους της. Στα περίπτερα 14 και 15 θα βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δράσεις για τις μικρότερες ηλικίες, όπως δημιουργικά εργαστήρια βασισμένα σε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες, παραστάσεις παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου Καραγκιόζη και διαδραστικά ακροβατικά - με σκηνή την οροφή του περιπτέρου 15 - στα οποία θα μπορούν να συμμετέχουν και οι επισκέπτες. Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα φαντασμαγορικό σόου φωτός (light show).

Διαδραστική φάτνη και ταχυδρομείο του Άι Βασίλη

Στο περίπτερο 13 θα λειτουργήσουν δύο παγοδρόμια, ένα για έμπειρους παγοδρόμους και ένα για αρχάριους, ενώ θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης, όπως για παράδειγμα συγκρουόμενα αυτοκίνητα. Στους δε υπαίθριους χώρους,  το παραμύθι των Χριστουγέννων θα γίνεται πιο «ζωντανό» μέσα από μια διαδραστική φάτνη, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ρίξουν το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του Άι Βασίλη. Κι όλα αυτά, εν μέσω πληθώρας μηχανικών παιχνιδιών, ενώ θα λειτουργούν επίσης χριστουγεννιάτικη αγορά και χώροι για καφέ και εστίαση.

Ενιαίο εισιτήριο και δωρεάν πάρκινγκ

Με ένα ενιαίο εισιτήριο 6 ευρώ, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα παιχνίδια και τις δράσεις για όση ώρα θέλουν. Μάλιστα, για όσους επισκέπτες δεν υπερβαίνουν σε ύψος το ένα μέτρο (ένα ξωτικό θα μετράει το ύψος τους στην πύλη), η είσοδος θα είναι δωρεάν. Παράλληλα, με την επίδειξη του εισιτηρίου, θα διατίθεται στους επισκέπτες και δωρεάν πάρκινγκ.

 

Προτεινόμενα για εσάς