Ευρωλίγκα: Να «σφραγίσει» την πρόκριση στη Μάλαγα θέλει ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 09:19
UPD:09:39
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε περίπτωση νίκης οι πρωταθλητές Ευρώπης, όχι μόνο θα «αγκαλιάσουν» την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, αλλά θα «κλειδώσουν» από πολύ νωρίς την πρόκρισή τους στο «Top 16» της Ευρωλίγκας (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Με στόχο το 6Χ6 στην Ευρωλίγκα και το 15Χ15 σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που συμμετέχει από την έναρξη της περιόδου, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (20:00, Novasports 2) τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία, στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου.

Σε περίπτωση νίκης οι πρωταθλητές Ευρώπης, όχι μόνο θα «αγκαλιάσουν» την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, αλλά θα «κλειδώσουν» από πολύ νωρίς την πρόκρισή τους στο «Top 16» της Ευρωλίγκας. Η αποστολή της ελληνικής ομάδας δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς το συγκρότημα του Ζοάν Πλάθα θα παίξει με την «πλάτη στον τοίχο», μιας και μετράει 3 ήττες στον Α΄ γύρο και η νίκη είναι μονόδρομος εάν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ είχε γίνει μεγάλο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό να ανατρέπει τα εις βάρος του δεδομένα στις τρεις περιόδους και στο τελευταίο 10λεπτο να παίρνει τη νίκη με 69-61.

EUROLEAGUE BASKETBALL

Ο τραυματίας Σίμονς και οι Παπαπέτρου, Μαυροειδής, Χριστοδούλου για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Πρίντεζης, παρά το διάστρεμμα που υπέστη στα μέσα της εβδομάδας. Για το διεθνή φόργουορντ των Πειραιωτών δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο αποψινό ματς με τους Ανδαλουσιάνους, που προέρχονται από ήττα-σοκ από τη Σιένα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις