Μπαρτζώκας: «Είναι αδύνατο να τελειώσουμε αήττητοι»

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 22:01
UPD:22:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ικανοποιημένος από τη νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στα τελευταία λεπτά έμεινε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη-θρίλερ επί της Ζιέλονα Γκόρα.

«Υπάρχουν θετικά και αρνητικά από αυτό το ματς. Το θετικό είναι πως δεν παρατήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και η επιμονή και ο χαρακτήρας των παικτών μάς έδωσαν τη νίκη», είπε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε: «Στα αρνητικά ήταν ότι προσεγγίσαμε λάθος το ματς, θέλαμε να το κερδίσουμε γρήγορα και βιαζόμασταν, ενώ έπρεπε να έχουμε υπομονή σε επίθεση και άμυνα. Είναι ασέβεια να παραπονιέσαι μετά από νίκη. Τη νίκη ποτέ δεν πρέπει να την υποτιμάς. Είναι ένα παιχνίδι για εξαγωγή συμπερασμάτων. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με πέντε νίκες, αλλά κανένα ματς δεν είναι εύκολο και οι αντίπαλοί μας παίζουν χωρίς πίεση.»

Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε: «Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλό μας. Γνωρίζαμε ότι είναι μία ομάδα που νίκησε εύκολα τη Σιένα κι έχασε δύσκολα από τη Γαλατάσαραϊ. Οι παίκτες μας κυνήγησαν το ματς μέχρι τέλους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν μπορούμε τελειώσουμε αήττητοι τη διοργάνωση. Αυτό που φάνηκε σήμερα είναι ότι ίσως έχουμε κουραστεί να κερδίζουμε, αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ, γιατί θεωρούμε ότι θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις