Μουντιάλ 2014: Το...χαβά του ο Πιτούρκα

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 00:54
UPD:00:56
REUTERS/BOGDAN CRISTEL

Ο Βίκτορ Πιτούρκα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Πάλι για τη διαιτησία μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Για δίκαιη πρόκριση της Ελλάδας έκανε λόγο ο Πιτούρκα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ωστόσο, δεν ξέχασε τη διαιτησία. «Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια και προκρίθηκε δίκαια. Αν και είχε ένα γκολ οφσάιντ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν μας δόθηκε πέναλτι. Ακόμη και σήμερα, που ήρθαμε 1-1 και είχαμε την υπεροχή σχεδόν σε όλο το ματς. Ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο μετά το γκολ της Ελλάδας στην έδρα μας»,είπε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής των Βαλκάνιων.

Κατέληξε λέγοντας; «Κρίμα που δεν προκριθήκαμε, αλλά ήταν μία ωραία εμπειρία. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αν και πιστεύω πως ξεπεράσαμε τις προσδοκίες. Παρουσιάσαμε μία ανταγωνιστική ομάδα σε υψηλό επίπεδο και αν δεν είχαμε δεχτεί το γκολ στη ρεβάνς, ίσως να είχαμε ντέρμπι». Όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Ρουμανίας απάντησε: «Ελπίζω να προκριθούμε στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και θα δούμε. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Είμαι απογοητευμένος». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις