Μουντιάλ 2014: Κροατία και Πορτογαλία στους τελικούς

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 23:39
UPD:23:45
REUTERS/TT NEWS AGENCY

Η Σουηδία «υποκλίθηκε» στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

A- A A+

Πορτογαλία και Κροατία θα δώσουν το «παρών» στους τελικούς της Βραζιλίας, καθώς επικράτησαν με 3-2 και 2-0 των Σουηδίας και Ισλανδίας στους δεύτερους αγώνες μπαράζ των προκριματικών της Ευρωπαϊκής Ζώνης.

Η Σουηδία «υποκλίθηκε» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με χατ τρικ του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης και εκ των κορυφαίων του κόσμου, η Πορτογαλία επικράτησε με 3-2 στη Στοκχόλμη των Σκανδιναβών και μετά το νικηφόρο 1-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

EURO SPORTS CHANNEL
Τα δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς μέσα σε 4 λεπτά στην επανάληψη μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1 και έδωσαν ξανά ελπίδες στους γηπεδούχους, αλλά ο Ρονάλντο το είχε πάρει προσωπικά και με δύο ακόμη γκολ «σφράγισε» τη μεγάλη πρόκριση των Ιβήρων.
REUTERS/ANTONIO BRONIC

Παίκτες της Κροατίας πανηγυρίζουν μετά τη νίκη επί της Ισλανδίας.

Νωρίτερα, η Κροατία νίκησε 2-0 την Ισλανδία και με «προίκα» το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Ρέικιαβικ θα δώσει το «παρών» στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης του ερχόμενου καλοκαιριού. Τα γκολ της ομάδας του Νίκο Κόβατς πέτυχαν, ο Μάντζουκιτς στο 27΄ και ο Σρνα στο 47΄. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, μάλιστα, αποβλήθηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις