Μουντιάλ 2014: Από αύριο κανονικά ο Σαμαράς, αισιόδοξος ο Γκέκας

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 21:43
UPD:21:44
ICON

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ δουλειά με την μπάλα και ασκήσεις με πάσες και σέντρες από τα άκρα, ανά τετράδες, πριν το οικογενειακό διπλό.

A- A A+

Από αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς ο επιθετικός της Σέλτικ ανέβασε σήμερα την ένταση αλλά δεν συμμετείχε στο οικογενειακό δίτερμα, για προληπτικούς λόγους.

Την Τετάρτη οι διεθνείς θα προπονηθούν το πρωί στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10:30) και το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά (17:30). Πάντως, μέχρι τώρα ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει θελήσει να αποκαλύψει τις σκέψεις του για τον αγώνα της Παρασκευής.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ δουλειά με την μπάλα και ασκήσεις με πάσες και σέντρες από τα άκρα, ανά τετράδες, πριν το οικογενειακό διπλό.

Ως προς την πώληση των εισιτηρίων, έως τώρα έχουν διατεθεί 22.000 «μαγικά χαρτάκια» και όπως εκτιμάται έως την Παρασκευή θα έχουν διατεθεί όλα. 

Στα ελληνικά ΜΜΕ μίλησε σήμερα ο Φάνης Γκέκας, υπογραμμίζοντας ότι πρώτιστο μέλημα της Εθνικής θα πρέπει να είναι η διατήρηση του «μηδέν» στην άμυνα και η αυτοσυγκέντρωση, προκειμένου να μπουν οι βάσεις πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας από την Παρασκευή κιόλας.

ICON

O Γιώργος Σαμαράς κατά την προπόνηση της Εθνικής.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το καλό είναι ότι έχουμε την εμπειρία από τέτοιους αγώνες και πιστεύω πως αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Παρασκευή, ώστε στη ρεβάνς να είμαστε πιο σίγουροι. Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ», είπε.

«Σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε κάποια ματς της Ρουμανίας και την Παρασκευή θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο Γκέκας.

Όσο για το αν θα είναι αυτός που θα στείλει την Ελλάδα στο Μουντιάλ, σκοράροντας εναντίον των Ρουμάνων; «Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα, να πάει στα τελικά στη Βραζιλία και από εκεί και πέρα το γκολ που θα μας στείλει στο Μουντιάλ ας το βάλει οποιοσδήποτε», απάντησε ο Λαρισαίος επιθετικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις