Ατομικό ο Σαμαράς, έκκληση στον κόσμο από τον Φορτούνη

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 23:44
UPD:23:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ένα σκίσιμο στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τη Ρουμανία, στις 15 και 19 Νοεμβρίου, για τα πλέι οφ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ένα σκίσιμο στο γόνατο και ως εκ τούτου δεν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του αλλά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, πάντως, ο ποδοσφαιριστής της Σέλτικ αναμένεται να μπει στις προπονήσεις το αργότερο ως την Τετάρτη.

Οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα με τρέξιμο και διατάσεις, καθώς οι περισσότεροι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει για αύριο μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, στις 16:30.

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ζήτησε τη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού. «Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να γεμίσει το γήπεδο και να είναι σίγουρος ότι θα τους το ανταποδώσουμε με τη νίκη» δήλωσε ο νεαρός επιθετικός της Καϊζερσλάουτερν.


«Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Έχουμε δείξει ότι εύκολα ή δύσκολα τα παίρνουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε όταν παίζουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι με ένα καλό αποτέλεσμα την Παρασκευή θα πάμε την Τρίτη στη Ρουμανία να παλέψουμε για την πρόκριση», πρόσθεσε ο Φορτούνης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις