Χολέμπας: «''Κόλαση'' για τους Ρουμάνους το ''Γ. Καραϊσκάκης''»

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013 13:42
UPD:13:47
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

«Οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί και η ατμόσφαιρα που θα έχει το Καραϊσκάκη θα είναι μία ''κόλαση'' για τη Ρουμανία», φέρεται να δηλώνει ο Χοσέ Χολέμπας.

A- A A+

Στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Εθνική Ρουμανίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παρασκευή, στον πρώτο αγώνα με την Ελλάδα για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, εστιάζουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Οι αναφορές στο «ένθερμο κλίμα» που θα συναντήσουν οι παίκτες του Βίκτορ Πιτούρκα στο φαληρικό γήπεδο είναι συνεχείς, με τη ρουμανική εφημερίδα Gazeta να φιλοξενεί μάλιστα δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας για το παιχνίδι.

«Οι Έλληνες είναι φανατικοί οπαδοί και η ατμόσφαιρα που θα έχει το Καραϊσκάκη θα είναι μία ''κόλαση'' για τη Ρουμανία», φέρεται δηλώσας ο ακραίος αμυντικός.

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την Εθνική ομάδα σας, γνωρίζω όμως τον Μάρικα που είχε παίξει στη Σάλκε. Θα είμαστε αρκετά προσεκτικοί μαζί του, επειδή είναι δεινός σκόρερ. Δεν ξέρω που παίζει τώρα, όμως ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να μας κερδίσουν στην έδρα μας», συνέχισε αισιόδοξος ο Χολέμπας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις