Σούπερ Λίγκα: Στην Τρίπολη κλείνει η αυλαία

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 13:09
UPD:13:11
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στην Τρίπολη πέφτει απόψε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τον Αστέρα να υποδέχεται την Ξάνθη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν έως τώρα μια βαθμολογικά μέτρια πορεία, γι΄ αυτό και το αποτέλεσμα της συνάντησης τους ενδιαφέρει άμεσα. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στους 17 βαθμούς τους Παναθηναϊκό, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, την οποία αυτή τη στιγμή κατέχει ο Ατρόμητος με 18 βαθμούς.

Από την άλλη, η ακριτική ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα στους 13 βαθμούς, αν και έχει αρκετές ομάδες πίσω της, αφού η διαφορά της από αυτές καλύπτεται εύκολα. «Σύμμαχος» της Ξάνθης είναι η εντυπωσιακή παράδοση που έχει δημιουργήσει στην αρκαδική πρωτεύουσας.

Οι «Ακρίτες» ουδέποτε έφυγαν ηττημένοι από την έδρας που έχουν «πέσει» όλοι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς σε σύνολο επτά αναμετρήσεων μετρούν πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες!

Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκοϊάν, ο οποίος ήδη έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας, στον Λισγάρα και στον τραυματία Μπαρτολίνι. 

Από την πλευρά του ο Ράινερ Μάουρερ θα έχει επιλογές, αφού επιστρέφουν οι Μάνταλος και Ντε Γκούζμαν, ενώ αντίθετα οι Βασιλακάκης και Βάλλας έμειναν εκτός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις