Σούπερ Λίγκα: Νίκη με ανατροπή ο Εργοτέλης, 3-1, τον Πανθρακικό

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 19:15
UPD:19:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Μαρίς Βερπάκοφσκις (Δ) πανηγυρίζει με τον Πελέ κατά τη διάρκεια του αγώνα

A- A A+

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Εργοτέλης κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Πανθρακικού στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 28΄,  λόγω αποβολής του Εμπόου.

Μετά από τρεις αγωνιστικές (2 ήττες, μία ισοπαλία) ήρθε το «τρίποντο» για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Οι φιλοξενούμενοι, που αγνοούν τη νίκη για τρεις συνεχόμενα ματς (2 ήττες, μία ισοπαλία), «πάγωσαν» στο 11΄ το Παγκρήτιο, όταν στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν. Τζάνης και Κάσες συνδυάστηκαν άψογα και ο πρώτος με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Αθανασίου (0-1). Το παιχνίδι ήταν «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του Πανθρακικού, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν εγκλωβιστεί από την πολύ τακτική που εφάρμοζε η ομάδα του Άκη Μάντζιου στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 28΄, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μπουχαλάκης είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια ο Εμπόου αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Δελφάκη για χτύπημα στα πλευρά του Βερπακόφσκις (αντιαθλητικό παίξιμο). Η ομάδα της Κομοτηνής με παίκτη λιγότερο γύρισε πίσω για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Μετά από σύγχυση στην άμυνα, ο Βερπακόφσκις με δυνατό σουτ «κεραυνοβόλησε» το Σέρεμετ και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-1. 

Αν και με 10 παίκτες στο γήπεδο, ο Πανθρακικός «άγγιξε» το γκολ στο 50΄, αλλά το σουτ του Ιγκόρ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Το ματς ουσιαστικά τελείωσε ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Από ωραία σέντρα του Ρέντζα, ο Ρομάνο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη (2-1). Ένα λεπτό μετά ο Σέρεμετ είπε «όχι» στην κεφαλιά του Αναστασάκου. Σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει στο 62΄, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ιγκόρ από πλάγια θέση.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Διαμαντάκος στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Μετά από ασίστ του Χαντί ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε το Σέρεμερ κι «έγραψε» το τελικό 3-1 στο 91΄. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις