Μπάγερν: Νέα επέμβαση ο Σβαϊνστάιγκερ

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 13:27
UPD:13:36
EPA/FEDERICO GAMBARINI

Ο 29χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε νέα επέμβαση στο δεξιό του αστράγαλο θα υποβληθεί ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν.

Ο 29χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του και η οποία του προκαλεί εδώ και καιρό έντονες ενοχλήσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έμπειρος παίκτης είχε χειρουργηθεί στο ίδιο σημείο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, οι θεραπείες που ακολούθησε δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα κι έτσι είναι αναγκασμένος να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

Το διάστημα της απουσίας του από τις εκδηλώσεις της Μπάγερν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα επανέλθει μετά τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή, στις αρχές του 2014. Φόβοι για να χάσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν υπάρχουν.

«Για μένα ήταν επώδυνες οι τελευταίες εβδομάδες και δεν με βοήθησαν οι θεραπείες και το πρόγραμμα που ακολούθησα. Μετά την  επέμβαση που θα κάνω πιστεύω ότι θα απαλλαγώ εντελώς από τους πόνους και θα μπορέσω να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο χωρίς προβλήματα», τόνισε ο άσσος των Βαυαρών.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις