Σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 12:40
UPD:18:53
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η συνεδρίαση θα αρχίσει εκ νέου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να διαρκέσει μέχρι τις 11 το βράδυ.

Ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή η τριήμερη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρωινή συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στις 16:00 άρχισει εκ νέου στις 18:00, προκειμένου να διαρκέσει μέχρι τις 23:00

Το Σάββατο η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, εκτός αν εκτιμηθεί (λόγω πολλών ομιλητών) ότι θα χρειαστεί εμβόλιμη πρωινή συνεδρίαση.

Ίδιο πρόγραμμα αναμένεται να ακολουθηθεί και την Κυριακή, οπότε η τρίημερη συζήτηση θα κλείσει με ονομαστική ψηφοφορία το αργότερο τα μεσάνυχτα. 

Γ. Δραγασάκης: Πολιτικό και ηθικό χρέος η πρόταση δυσπιστίας

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης, ο οποίος τόνισε ότι η κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης δεν αποτελεί μόνο δικαίωμα, αλλά ηθικό και πολιτικό χρέος. 

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης στο βήμα της Βουλής.

Όπως είπε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει μία πλήρως τεκμηριωμένη μομφή προς την κυβέρνηση, γιατί με την πολιτική της φέρνει την απόγνωση σε ολοένα και περισσότερους Έλληνες. Τόνισε μάλιστα ότι υπάρχει μία «πρωτοφανής δυσαρμονία» της ασκούμενης πολιτικής με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Παράλληλα, ο κ. Δραγασάκης προσήψε στην κυβέρνηση διαρκείς παραβιάσεις της δημοκρατικής νομιμότητας, συμπληρώνοντας ότι «με τη στάση της δημιουργεί κινδύνους για τη δημοκρατία και για τη λειτουργία των θεσμών».

Ν. Βούτσης: Το καντήλι της κυβέρνησής σας έχει τελειώσει

Η ΑΥΓΗ

«Το καντήλι της κυβέρνησής σας έχει τελειώσει. Ο λαός θα το σβήσει», τόνισε με τη σειρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, θέτοντας μία σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση: «Χτίζετε μία δημοκρατία εκτάκτων μέτρων; Ένα κράτος εκτάκτου ανάγκης; Η ΠΝΠ δεν ήρθε ποτέ στη Βουλή. Η εισβολή στην ΕΡΤ ήταν έκνομη ενέργεια. Η απόφαση του ΣτΕ δεν έχει εκδοθεί 5 μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Δόθηκε δώρο στους εκπροσώπους της διαπλοκής η ψηφιακή άδεια».

«Ποιος μιλά, λοιπόν, για νομιμότητα; Ποιος ενισχύει την αποσταθεροποίηση; Ποιος απαγορεύει στους βουλευτές να περπατούν στους δρόμους; Ποιος υποβαθμίζει τη Βουλή; Όχι εμείς», τόνισε ο κ. Βούτσης.

Γ. Μιχελάκης: Πρόταση αποσταθεροποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Πρόταση αποσταθεροποίησης και πολιτικής ανωμαλίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, εξαπολύονταςσφοδρή επίθεση στον Αλ. Τσίπρα.

Ο κ. Μιχελάκης κατηγόρησε συγκεκριμένα τον κ. Τσίπρα για «δημοκοπία και αερολογία», επισημαίνοντας ότι «πολλές φορές επιχείρησε να δημιουργήσει συνθήκες κυβερνητικής ανατροπής».

Καταλόγισε ακόμη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «την ώρα που η κυβέρνηση δίνει κρίσιμη μάχη για το μέλλον της χώρας» εκείνος «πάει να βάλει τρικλοποδιά στην πορεία της». «Δεν θα τα καταφέρει γιατί η απάντηση που θα πάρει την Κυριακή το βράδυ θα είναι ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα είναι «αποκαλυπτήριο στην γκάφα και την μπλόφα, το θέατρο και την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ».

Φ. Πατριανάκου: Πισώπλατη μαχαιριά στην κυβέρνηση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λαμβάνοντας το λόγο η βουλευτής της ΝΔ Φ. Πατριανάκου, διερωτήθηκε από την πλευρά της γιατί επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής «την ώρα που οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, με την Ελλάδα για πρώτη φορά σε πλεονεκτική θέση, γιατί έχει πλεόνασμα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Η βουλευτής της ΝΔ Φεβρωνία Πατριανάκου μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Αποτελεί πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα το τέλος μίας ανομίας να αποτελεί αίτιο για τον ΣΥΡΙΖΑ για να αμφισβητήσει την πολιτική σταθερότητα», εκτίμησε η κ. Πατριανάκου, η οποία τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ακόμη ταλαιπωρείται τι θα κάνει με το μνημόνιο».

«Προσπαθείτε να κρύψετε από το λαό ότι δεν έχετε πρόταση. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι», είπε η βουλευτής της ΝΔ και εξέφρασε την πεποίθησηότι «παρά την πισώπλατη μαχαιριά την ώρα της διαπραγμάτευσης, η κυβέρνηση θα βγει τελικά ενισχυμένη».

Π. Ρήγας: Πράξη ανευθυνότητας η πρόταση δυσπιστίας

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι πράξη πολιτικής ανευθυνότητας και τυχοδιωκτισμού, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να πείσουμε για την αναγκαιότητα συμμετοχής μας στην κυβέρνηση», ανέφερε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας.

«Η μομφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μομφή στη λογική, τις θυσίες του λαού, την υπεράνθρωπη προσπάθεια που γίνεται από τις δυνάμεις που θέλουν να κρατηθεί η χώρα όρθια», πρόσθεσε, ενώ απευθυνόμενος στη συνέχεια στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε: «η στρατηγική σας είναι αδιέξοδη και αυτή είναι η αιτία που έγινε η πρόταση μομφής. Στους δικούς σας θέλετε να απαντήσετε, στον Π. Λαφαζάνη».

Κ. Γιοβανόπουλος: Μακάρι να πέσετε την Κυριακή

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Μακάρι να πέσετε την Κυριακή», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κ. Γιοβανόπουλος ξεκινώντας την παρέμβασή του.

Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για την πολιτική της απέναντι στην τρόικα λέγοντας ότι «έχετε εγκαταλείψει τα κουπιά, είστε στο έλεος των τοκογλύφων και δεν λογαριάζετε τον λαό».

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος.

«Τρεις λογιστές σας τραβούν από την μύτη. Τρεις άνθρωποι των πτωχοτραπεζών», είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε την κυβέρνηση «να πείτε ένα μόνο όχι, ένα περήφανο όχι».

Ηλ. Κασιδιάρης: Άδικη και άκυρη η διαδικασία

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματική την απόφαση να κρατηθούν εκτός Βουλής οι τρεις «πολιτικοί κρατούμενοι» βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι παρενέβη στη δικαστική εξουσία, καθώς μέσω τηλεφώνου απαίτησε τη φυλάκιση βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου. «Έχετε καταντήσει φερέφωνό σας την ελληνική Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είπε ότι «δεν δένει» η εγκληματική οργάνωση, ενώ απαίτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπουργών που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά της κυβέρνησης, δήλωσε ότι «έχει κάνει το Σύνταγμα κουρελόπανο» και χαρακτήρισε καταφανέστατα αντισυνταγματική την τροπολογία για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.  

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλά από το βήμα της Βουλής.

«Δεν υπάρχει νόμος σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν μόνο εκπρόσωποι κομμάτων που υπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης.

Κατά την έναρξη της συζήτησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Αρτ. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών, ζήτησε να τους δοθεί άδεια να συμμετέχουν και χαρακτήρισε «άδικη, άκυρη» την διαδικασία. «Να αφήσετε τους συναγωνιστές να ασκήσουν τα καθήκοντα τους ως νόμιμοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού», είπε και δήλωσε ότι θεωρεί υπεύθυνους τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.

Κατά την έναρξη της συζήτησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Αρτ. Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία των προφυλακισμένων βουλευτών του κόμματός του, ζήτησε να τους δοθεί άδεια να συμμετέχουν και χαρακτήρισε «άδικη, άκυρη» την διαδικασία. «Να αφήσετε τους συναγωνιστές να ασκήσουν τα καθήκοντα τους ως νόμιμοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού», είπε και δήλωσε ότι θεωρεί υπεύθυνους τον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής.

«Γίνεται ό,τι ορίζει ο νόμος και ο κανονισμός. Είναι θέμα της δικαστικής εξουσίας. Ο νόμος ορίζει αν θα δοθεί ή όχι άδεια», του απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης επισημαίνοντας ότι «σε ένα κράτος δικαίου οι τρεις εξουσίες έχουν την ανεξαρτησία τους. Η νομοθετική εξουσία δεν μπορεί να παρέμβει και μάλιστα βάναυσα στην δικαστική».

Για το ζήτημα της ψήφου των τριών βουλευτών ο Β. Μεϊμαράκης είπε ότι έχει απασχολήσει την Βουλή και από τις συζητήσεις που έχει κάνει «τεκμαίρεται ότι δεν απασχολεί». Άφησε ωστόσο ανοιχτό για το μέλλον να εξετασθεί το θέμα της ψήφου των προφυλακισμένων βουλευτών π.χ. με επιστολική ψήφο.

Β. Οικονόμου: Κατέφυγε στην πρόταση μομφής λόγω της πανσπερμίας θέσεων

Η ΑΥΓΗ

«Η πανσπερμία των θέσεων και απόψεων» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει στην πρόταση δυσπιστίας, εκτίμησε ο Εισηγητής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου κατά την παρέμβασή του στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή.

«Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα στη Βουλή και στις πολιτικές εξελίξεις», τόνισε δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι την Κυριακή θα ψηφίσει «παρών» στην πρόταση μομφής κατά την κυβέρνησης.

«Σε τι καλούμαστε να πούμε «ναι» ή «όχι»; Να πω «ναι» στην πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την λέει ο Γ. Δραγασάκης; Είναι ίδια αυτή με αυτά που λένε άλλοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Ν. Βούτσης εξέφρασε ένα λόγο πιο πολεμικό, είναι στα πρόθυρα να του να πάρει τα όπλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «χρειάζεται νέα διαπραγμάτευση: Ποιος θα την κάνει; Ακούσαμε ότι θέλει να την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από εκλογές. Η κυβέρνηση που υπάρχει τώρα μπορεί; Όχι. Τα δύο κόμματα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά μία αδύναμη πλειοψηφία για να κάνει πολιτική διαπραγμάτευση. Οι γραμμές άμυνας πάνε διαρκώς πίσω. Δεν θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε να αποκαλυφθεί για να υπάρξει πρόταση μομφής;».

«Η κυβέρνηση λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση. Η κυβέρνηση έχει πρόταση. Ποια είναι; Η ιδιωτικοποίηση των πάντων; Μόλις έφυγε ο Φ. Κουβέλης από την κυβέρνηση, η πρώτη ανακοίνωση της κυβέρνησης ήταν ότι θα πουληθούν και τα δίκτυα ύδρευσης. Μόλις έφυγε ο βραχνάς που λέγεται Κουβέλης» είπε ο εισηγητής της ΔΗΜΑΡ, προτείνοντας «δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, προοδευτικές, με κοινωνικό χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις» στους θεσμούς, την οικονομία, τις κοινωνικές σχέσεις και το κράτος, κινητικότητα, όχι απολύσεις.

Ν. Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την κυβέρνηση

902PORTAL

Το ΚΚΕ θα καταψηφίσει την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο βουλευτής Ν. Καραθανασόπουλος καταγγέλλοντας διάφορα «παπαγαλάκια» που έκαναν διαρροές χθες σχετικά με την στάση του κόμματος.

«Ως ΚΚΕ καταγγέλλουμε την κυβερνητική πολιτική γιατί αποτελεί βασικό παράγοντα που οδηγεί στη φτώχεια και την επιδείνωση της κατάστασης του λαού. Αυτή την πολιτική την αντιπαλεύουμε και με την ψήφο μας την Κυριακή θα μας δοθεί ακόμη μία ευκαιρία να ξεμπερδεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραθανασόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Ωστόσο, ο εισηγητής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι «με την στάση  μας δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκαλύψουμε την υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ που δίνει καθημερινά εξετάσεις στην άρχουσα τάξη και τον ξένο παράγοντα ότι είναι καλύτερος διαχειριστής».

Προηγήθηκαν συνεδριάσεις Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη στάση τους εν όψει της τριήμερης συζήτησης και της ψηφοφορίας της Κυριακής καθόρισαν το πρωί οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σε συνεδριάσεις τους υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη αντίστοιχα. 

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «πράξη απροκάλυπτης εθνικής ανευθυνότητας», η οποία «υπονομεύει τις προσπάθειες της χώρας να εμφανιστεί ενιαία σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα».

Τόνισε ακόμη ότι η πρόταση δυσπιστίας έρχεται σε μια στιγμή που η χώρα επιχειρεί να στείλει, όπως δικαιούται, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σταθερότητας και όταν υπάρχει ανοιχτή η προοπτική εξόδου από την κρίση.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν στη δική τους συνεδρίαση να δηλώσουν «παρών» στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Αλ. Παπαρήγα: Έξω από τη Βουλή θα δοθεί η λύση

«Η ΝΔ είναι αποφασισμένη διά πυρός και σιδήρου να περάσει τα μέτρα. Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτή τη Βουλή. Έξω από τη Βουλή θα δοθεί η λύση. Δεν θα βρεθεί λύση μέσα από τη Βουλή. Εμείς πιστεύουμε στην ικανότητα του λαού και την αποφασιστικότητά του. Αρκεί να μην χαθεί πολύς χρόνος», τόνισε η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι από την συζήτηση «ο λαός θα βγει ανάμεσα σε ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα με την διαπραγμάτευση τη ΝΔ και τους συμμάχους της ή επαναδιαπραγμάτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΔΝΤ ή με την Μέρκελ, με τον Ομπάμα ή με την Μέρκελ. Είναι διλήμματα τεχνητά που αν εμπεδωθούν θα φτάσουμε στο εξής τραγικό σημείο: θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο και θα λέμε τότε να γυρίσουμε στο 2013».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «η ΝΔ και οι σύμμαχοί της παλεύουν ταξικά. Η μεγάλη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι "μαστίγιο η ΝΔ, καρότο ο ΣΥΡΙΖΑ". Καλλιεργεί στο λαό αυταπάτες ότι θα λύσει τα προβλήματα του λαού».

newsroom naftemporiki.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Απομένουν 3000 χαρακτήρες αποστολή
Τα πιο πρόσφατα σχόλια
Δημοκρατης[2.25.1xx.xxx]
11/11/2013 11:18

Ενταξει ,μιλησε ο χρυσαυγιτοφαγος δραγασακης,μιλησε και ο μπατσοι βουρτσης,ακουσαμε ενθεν κακειθεν τα γνωστα,παρα το γεγονος οτι η ΛΟΓΙΚΗ και η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του λαου δε θελει εκλογες,και ΤΩΡΑ ΤΙ?????????
Τα επιτυχημενα χτυπηματα τσιριζα κατω απ τη μεση δε φαινεται να πειθουν,και η πραγματικοτητα φανταζει ολο και πιο ζοφερη.
Το εγκλημα ΤΣΙΡΙΖΑ κλπ αριστερας(καλα για το καμμενο τι να πει κανεις???καμμενο χαρτι ειναι)που θα το αναγνωρισουν και συζητησουν(οπως ολα τα τραγικα ιστορικα λαθη τους) σε καποιο μελλοντικο συνεδριο τους,ειναι πως αφησαν να χαθει η μεγαλυτερη ευκαιρια να γκρεμισουν στα ταρταρα το συστημα που μας εφερε εδω,και ναλλαξουν την Ελλαδα .
Kαι τουτο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη της στενοκεφαλης και κοντοφθαλμης ανικοτητας τους.

περισσότερα
Δημοκρατης[2.25.1xx.xxx]
10/11/2013 13:06

Φαινεται,πως επιστρεφοντας απο το Ωστιν,οπου διεφωτισε του τεξανους για το προγραμμα του(φανταζομαι τη απορια του ακροατηριου του),βρηκε τον τροπο να συσπειρωσει τις συνιστωσες.Ετουτο οχι μονον ειναι αυταποδεικτο αλλα και κατεδειχθη απο ολους οσους ασχολουνται με τα πολιτικα παιχνιδια.
Τι μας λεει αυτο??????Βιοι παραλληλοι, σεμιναρια και βολτες αυτοπροβολης (Αφηνουμε το γαμο και παμε για πουρναρια) και ευχαριστες υποσχεσεις του τυπου λεφτα υπαρχουν.
Τα παπαγαλακια του,εχουν εφευρει την θεωρια της μηδεν ικης ευθυνης αφου δε κυβερνησε.Και αρα να συνεχισουμε το πειραμα που καλα κρατει απο τη μεταπολιτευση και δωθε,σχεδον με τα ιδια προσωπα,οι μουτσουνες αλλαζουν.

περισσότερα
ioannis[94.71.2xx.xxx]
10/11/2013 10:29

Είναι ευτυχής συγκυρία για το Σαμαρά και κακή για τη χώρα που η αντιπολίτευση είναι τόσο ανίκανη και ξεπερασμένη.Κυμαίνεται από οπαδούς αποτυχυμένων θεωριών και πολιτικών των αρχών του 20ου αιώνα που επέφεραν τρομακτικά δεινά στην ανθρωπότητα (κομμουνισμός-φασισμός) μέχρι άκρατους ψεκασμένους λαικιστές.Ουτε μία δημιουργική πρόταση που να αντέχει στη βάσανο της λογικής.......

περισσότερα
διαβάστε όλα τα σχόλια (103)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή