Μίτσελ: «Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα μας»

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 01:08
UPD:09:21
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους τερματοφύλακες που έχουμε και σήμερα για μας ο Ρομπέρτο ήταν κάτι παραπάνω από άγιος» υπογράμμισε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ κάνοντας σαφή παραλληλισμό με το προσωνύμιο του Ίκερ Κασίγιας.

A- A A+

Μια συνέντευξη Τύπου γεμάτη από ατάκες ήταν αυτή που παραχώρησε ο Μίτσελ μετά το πέρας του αγώνα με την Μπενφίκα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είχε πολλά κέφια ύστερα από τη νίκη της ομάδας του.

Το τρίποντο εδραίωσε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και άνοιξε την πόρτα της πρόκρισης, με τον Ισπανό τεχνικό πάντως να είναι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους τερματοφύλακες που έχουμε και σήμερα για μας ο Ρομπέρτο ήταν κάτι παραπάνω από άγιος» υπογράμμισε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ κάνοντας σαφή παραλληλισμό με το προσωνύμιο του Ίκερ Κασίγιας.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Χάσαμε ένα σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι μας, την κατοχή της μπάλας. Έτσι χάσαμε μέτρα και πιεστήκαμε πολύ. Θέλαμε ακριβώς το αντίθετο, να έχουμε εμείς την μπάλα και να πιέζουμε ψηλά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα τη ομάδας ούτε με τις αλλαγές. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ άλλο, διότι από την συνολική μας εικόνα στον όμιλο και τους επτά βαθμούς που έχουμε μαζέψει είμαι πολύ ευχαριστημένος», πρόσθεσε ο Μίτσελ.

«Δεν θέλω να δικαιολογηθώ άλλο, διότι από την συνολική μας εικόνα στον όμιλο και τους επτά βαθμούς που έχουμε μαζέψει είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ευτυχήσαμε να έχουμε τον Ρομπέρτο σε μεγάλη μέρα και πήραμε το παιχνίδι. Υπέφερε πολύ σήμερα ο γκολκίπερ μας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο μαζί του καθώς πήρε την ρεβάνς από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν όταν έπαιζε στην Πορτογαλία. Του είπα (στο τέλος του αγώνα) πως είναι καλεσμένος σπίτι μου για ένα δωρεάν δείπνο», συνέχισε αστειευόμενος

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

«Έχουμε ακόμη δύο ματς και χρειαζόμαστε μια νίκη. Δεν θα συμβιβαστούμε μέχρι να το πετύχουμε. Πραγματικά, σήμερα δεν ήταν το στυλ ούτε η ιδέα μας να παίξουμε έτσι, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά πρέπει να συμβιβαστείς και να βρεις τρόπο να πάρεις το παιχνίδι. Όποιος έχει αμφιβολίες για το πώς μπορούμε να παίξουμε, ας θυμηθεί το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και όμως, τότε δεν πήραμε τίποτα. Ούτε ένα βαθμό», συμπλήρωσε.

Ο Μίτσελ ρωτήθηκε για την απόδοση της ομάδας του στους δύο τελευταίους αγώνες της. «Δεν συμφωνώ πως έχουμε πρόβλημα στο παιχνίδι μας όταν ο αντίπαλος μας πιέζει πολύ. Πιστεύω πως στο ματς με τον Παναθηναϊκό είχαμε την κατοχή της μπάλας και παρά το γεγονός πως πιεστήκαμε, είχαμε υπομονή και ηρεμία, γι΄ αυτό και πήραμε τη νίκη», απάντησε.

«Σήμερα όντως είχαμε πρόβλημα, γιατί χάσαμε την κατοχή και αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε τον αντίπαλο. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά με την Μπενφίκα. Αλλά ναι, θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Αλλά και τον τερματοφύλακα μας, όπως ήταν σήμερα», παραδέχθηκε.

Όσο για το θέμα του Ρομπέρτο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό; «Θα τελειώσουμε τη χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει με τον Ρομπέρτο. Μακάρι να μπορούμε να τον αγοράσουμε. Αρκεί και αυτός να ζητήσει να μείνει ο προπονητής». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις