Ρομπέρτο: «Δώρο στην ομάδα και όχι εκδίκηση η εμφάνισή μου»

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 00:36
UPD:01:03
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ήταν μια βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με όλη της σημασίας της λέξης. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος, κυρίως οι δικοί μας φίλαθλοι. Ευτυχώς, στο τέλος ήρθε η νίκη» δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο Ισπανός τερματοφύλακας.

A- A A+

Δώρο στην ομάδα και τους συμπαίκτες του έκανε ο Ρομπέρτο τη μεγαλειώδη αποψινή εμφάνισή του, που αποτέλεσε τον καταλύτη στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα και άνοιξε διάπλατα το δρόμο της πρόκρισης στη φάση των «16» για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Ήταν μια βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ με όλη της σημασίας της λέξης. Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κάποιος, κυρίως οι δικοί μας φίλαθλοι. Ευτυχώς, στο τέλος ήρθε η νίκη» δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο Ισπανός τερματοφύλακας.

«Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν και καλά και κακά πράγματα για κάθε παίκτη. Πολλές φορές γράφονται πολλά πράγματα από τους δημοσιογράφους, όμως δεν πρέπει να δίνεις σημασία. Η σημερινή μου εμφάνιση πάντως δεν ήταν εκδίκηση αλλά ένα δώρο για εμένα και για όλη την ομάδα», σχολίασε για την απόδοσή του.

Ο Ρομπέρτο ρωτήθηκε για την αποθέωση που γνώρισε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς «το μεγαλύτερο δώρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να έχει την αναγνώριση από τους οπαδούς της ομάδας του, και εγώ τους ευχαριστώ πάρα πολύ» απάντησε, ενώ για το θέμα της παραμονής του παρέπεμψε στο μέλλον: «ανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό».

OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

Αν ο Ισπανός ήταν ο ένας ήρωας του αγώνα, ο Κώστας Μανωλάς υπήρξε ο δεύτερος καθώς σκόραρε το νικητήριο γκολ. «Είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Τώρα θέλουμε μόνο μία νίκη με Άντερλεχτ και θα προκριθούμε μετά από πολλά χρόνια στον επόμενο γύρο. Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα πρώτα από όλα στον Θεό που είμαι γερός και υγιέστατος και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο νεαρός στόπερ.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, από την πλευρά, υπογράμμισε: «Δεν έχω αντιληφθεί το μέγεθος όσων βιώνω και ίσως είναι καλύτερα, γιατί θα δημιουργούσα περισσότερο άγχος στον εαυτό μου. Είναι φανταστικό που και παίζω καλά και η ομάδα προχωρά. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Καλύτερα να παίρνουμε τις νίκες, παρά να παίζουμε καλά. Τώρα πάμε να παίξουμε στο Παρίσι. Είδαμε πως η Άντερλεχτ πήρε την ισοπαλία εκεί. Αν δεν τα καταφέρουμε, υπάρχει και το επόμενο ματς στο γήπεδό μας».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις