Ζεσούς: «Και η ισοπαλία θα ήταν άσχημη για μας»

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2013 00:26
UPD:00:39
REUTERS/JOHN KOLESIDIS

«Δείξαμε την ποιότητά μας, έστω κι αν αυτή δεν μεταφράστηκε σε γκολ επειδή ο Ρομπέρτο ήταν αλάνθαστος», σημείωσε ο Ζεσούς (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με την τύχη του και τον... Ρομπέρτο τα είχε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος θεωρεί ότι το αποτέλεσμα δεν απεικονίζει την εικόνα του αγώνα.

«Κάναμε μια πολύ ποιοτική εμφάνιση, αλλά το παιχνίδι ''σημαδεύτηκε'' από τον Ρομπέρτο που έκανε τουλάχιστον έξι σωτήριες επεμβάσεις. Σήμερα έδειξε την αξία του, για την οποία εγώ δεν αμφέβαλα ποτέ. Δεν είναι πάντως φυσιολογικό ένας τερματοφύλακας να επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα ενός αγώνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πια μεγάλο προβάδισμα, αλλά απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια. Δεν είμαι ευχαριστημένος που χάσαμε, αφού με την απόδοσή μας ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα. Δείξαμε όμως την ποιότητά μας, έστω κι αν αυτή δεν μεταφράστηκε σε γκολ επειδή ο Ρομπέρτο ήταν αλάνθαστος», πρόσθεσε ο Ζεσούς.

Από την πλευρά του, ο Ρούμπεν Αμορίμ σχολίασε: «Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πρέπει να επισημάνουμε τη δουλειά όλης της ομάδας, γιατί παλέψαμε ως το τέλος. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά ο Ρομπέρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε όσο υπάρχουν πιθανότητες».

Όσον αφορά στον Νεμάνια Μάτιτς, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στην ομάδα του. «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν πολύ καλός. Έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις, ενώ ο Ολυμπιακός με μία φάση σκόραρε. Δεν ξέρω τι να πω», δήλωσε ο Σέρβος διεθνής μέσος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις