Μπάσκετ Α1: Πρεμιέρα στην 4η αγωνιστική με τρία παιχνίδια

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 11:59
UPD:15:39
ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Με τρεις συναντήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που θα συνεχιστεί αύριο με άλλες τόσες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΚΑΟ Δράμας.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στις 16:00 τη Νέα Κηφισιά με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά το «στραβοπάτημα» στη Δράμα αλλά και την εντός έδρας ήττα από τη λιθουανική Νεπτούνας στο EuroCup μεσοβδόμαδα.

Οι «κυανέρυθροι» έχασαν εντός της εβδομάδας τον Μπατή (τραυματίστηκε), ενώ την πρώτη εμφάνισή του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιήσει ο Σκορδίλης. Με νέο πρόσωπο θα παραταχθούν πάντως και οι φιλοξενούμενοι, που ενισχύθηκαν με τον Βρετανό γκαρντ, Ογκο Αντεγκμπόγιε.

Στο κλειστό των Ιλισίων θα διεξαχθεί στις 18:00 ντέρμπι ουραγών μεταξύ των δύο από τις τρεις ομάδες χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στην Α1. Ο Ηλυσιακός υποδέχεται και το πλεονέκτημα έδρας δεν αφήνει περιθώριο για αρνητικό αποτέλεσμα στην ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το ματς της Χαλκίδας, ανάμεσα στον Ίκαρο και τον Πανελευσινιακό. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις