Μπάσκετ: Δεύτερη νίκη ο Απόλλων Πατρών, τον Κολοσσό Ρόδου

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013 17:49
UPD:18:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΜΠΑΚΗ

Ο παίκτης του Απόλλωνα Ντεμάριους Μπόλντς (Δ) μάχεται για την μπάλα ενώ προσπαθεί να τον κόψει ο παίκτης του Κολοσσού Τρέβις (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνας Πάτρας - Κολοσσός ΒΑΠ στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ για την Α1 ανδρών, στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλλας, στην Πάτρα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 76-66 υπέρ του Απόλλωνα Πατρών.

A- A A+

Τη δεύτερη νίκη του στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α1 πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλων Πατρών, που επικράτησε με 76-66 του Κολοσσού Ρόδου στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ντέρμπι πραγματικό έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες στις τρεις πρώτες περιόδους, με τους φιλοξενούμενους να κοντράρουν στα ίσια την ομάδα του Βετούλα. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν με 24-22 στο πρώτο δεκάλεπτο, στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με βραχεία κεφαλή (41-39), ενώ το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου βρήκε τους Αχαιούς να έχουν και πάλι ένα μικρό προβάδισμα (57-54).

Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι Πατρινοί «πάτησαν γκάζι» και προηγήθηκαν ακόμη και με 16 πόντους (72-56), για να φτάσουν σχετικά εύκολα στη νίκη με 10 πόντους διαφορά (76-66). Οι Ροδίτες πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την 3η διαδοχική τους ήττα κι έτσι από πολύ νωρίς μπήκαν σε περιπέτειες.

Ο Μπολντς με 25 πόντους ήταν μακράν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ από τους παίκτες του Κολοσσού ξεχώρισε ο Στεφανίδης με 20 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις