Ρουμανία: Εκτός οι Μούτου, Παντίλιμον, μέσα οι Λάζαρ,Γκοιάν

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 19:00
UPD:19:19
REUTERS/BOGDAN CRISTEL

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτούρκα (φωτογραφία αρχείου), άφησε εκτός τους Αντριάν Μούτου και Κοστέλ Παντίλιμον, ωστόσο, συμπεριέλαβε κανονικά τους Κόστιν Λάζαρ και Ντορίν Γκοιάν.

A- A A+

Τα ονόματα των 15 «λεγεωνάριων» που υπολογίζονται για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με την Ελλάδα, γνωστοποίησε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρουμανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτούρκα, άφησε εκτός τους Αντριάν Μούτου και ο Κοστέλ Παντίλιμον, ωστόσο, συμπεριέλαβε κανονικά τους Κόστιν Λάζαρ και Ντορίν Γκοιάν, που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Ο αποκλεισμός του Μούτου ήταν μεγάλη έκπληξη. Ο Πιτούρκα άφησε εκτός τον επιθετικό της Αζαξιό και κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας με 35 γκολ σε 77 συμμετοχές, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει δίχτυα στο σαμπιονά μετά από 11 αγωνιστικές.
Επίσης «έκοψε» και τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Παντίλιμον, παρά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο νικηφόρο 2-0 επί της Νιουκάστλ στο Λιγκ Καπ, την περασμένη Τετάρτη (30/10). Αντί του Παντίλιμον, κλήθηκε ο γκολκίπερ της Ρόμα, Μπόγκνταν Λόμποντ, ο οποίος τον Ιανουάριο κλείνει τα 36, έστω κι αν δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι της Serie A με την φανέλα των «Ρωμαίων».

Οι παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή και αγωνίζονται εντός των τειχών θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Τερματοφύλακες: Μπόγκνταν Λόμποντ (Ρόμα)
Αμυντικοί: Ντορίν Γκοιάν (Αστέρας Τρίπολης), Βλαντ Κίρικες (Τότεναμ), Ράζβαν Ρατ (Γουέστ Χαμ)
Μέσοι: Κοστίν Λάζαρ (ΠΑΟΚ), Μπάνελ Νικολίτα (Ναντ), Γκάμπριελ Τόρζε (Εσπανιόλ), Αλεκσάντρου Μαξίμ (Στουτγκάρδη)
Επιθετικοί: Ράζβαν Κότσις (Χόβερλα Ουζγκοροντ), Γκεόργκε Μπουκούρ (Κουμπαν Κράσνονταρ), Γκεόργκε Γκρόζαβ (Τέρεκ Γκρόζνι), Κλαούντιου Κεσέρου (Μπαστιά), Μπόγκνταν Στάντσου (Γκενσλέρμπιρλιγκι), Τσίπριαν Μαρικά (Χετάφε), Μάριους Νικουλάε (Χόβερλα Ουζγκοροντ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις