Τέλος ο Μαρκαριάν από την Εθνική Περού

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 21:20
UPD:21:52
REUTERS/ENRIQUE MARCARIAN
A- A A+

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Περού αποτελεί ο Σέρχιο Μαρκαριάν, αφού απέρριψε την πρόταση να παραμείνει στο «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Αναγνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν πήγαν καλά, είμαστε υπεύθυνοι γι' αυτό και είμαστε πιο απογοητευμένοι από οποιονδήποτε άλλον» δήλωσε ο Ουρουγουανός προπονητής στο καλωδιακό ειδησεογραφικό κανάλι "Canal N".

«Είχα πει από την αρχή ότι, εάν δεν προκρινόμασταν, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και αυτό συνέβη. Μας πρόσφεραν την ευκαιρία να συνεχίσουμε κι εμείς είπαμε ότι θα κρατήσουμε το λόγο μας, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μην έχοντας προκριθεί» πρόσθεσε ο 68χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του σε Ιωνικό, Παναθηναϊκό και Ηρακλή.

Το Περού, το οποίο δεν έχει προκριθεί σε τελική φάση Μουντιάλ από το 1982, κατέλαβε την έβδομη θέση μεταξύ εννέα ομάδων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, με συγκομιδή 15 βαθμών σε 16 παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο έναν σε οκτώ αγώνες εκτός έδρας.

Πάντως, υπό την καθοδήγηση του Μαρκαριάν, το Περού έφτασε στους ημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα το 2011.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις