Ζέκα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 12:34
UPD:12:50
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κάρλος Ζέκα.

A- A A+

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον Ολυμπιακό κι ότι η ομάδα του θα παίξει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αυριανή αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» εξέφρασε στην κάμερα της Nova ο αρχηγός των «πρασίνων», Κάρλος Ζέκα.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα θα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος χαρακήρισε το ματς «πολύ σημαντικό»: «Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει μια διαφορετική γεύση, γιατί είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη».

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι, ο Ζέκα θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο σε τέτοια ματς παίζουν «...οι μικρές λεπτομέρειες. Ουσιαστικά αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι και ο νικητής. Θεωρώ ότι θα έχουμε έναν ισορροπημένο αγώνα, όπου και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Φαβορί δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Βεβαίως εμείς παίζουμε εντός έδρας και έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας, αλλά νομίζω ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Η περίοδος φόρμας που διανύει ο Κώστας Μήτρογλου δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τον αρχηγό του Παναθηναϊκού: «Όντως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο προβληματισμός μας δεν είναι τι θα κάνουμε με τον Μήτρογλου. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πως θα κάνουμε γενικότερα ένα καλό παιχνίδι. Ο Μήτρογλου δεν είναι μόνος τους, όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι επικίνδυνη. Αν εμείς παίξουμε, μαρκάρουμε σωστά και κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν θα έχουμε κάποιο θέμα».

Το μήνυμα του Ζέκα προς τον κόσμο: «Να έρθουν, να μας υποστηρίξουν. Είναι εξαιρετικοί φίλαθλοι, τους έχουμε ανάγκη, θέλουμε να είναι δίπλα μας και τους χρειαζόμαστε».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις