Ολυμπιακός: Επιστροφή του Μπονγκ στις προπονήσεις

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 20:45
UPD:20:49
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Καμερουνέζος ακραίος αμυντικός συμμετείχε και ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα του προπονητή του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Σε... τροχιά ντέρμπι έχουν πλέον εισέλθει άπαντες στον Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή άνετη νίκη επί του Φωκικού και κατ΄ επέκταση την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» ήταν η επιστροφή του Γκαετάν Μπονγκ στις προπονήσεις, καθώς ο Καμερουνέζος ακραίος αμυντικός συμμετείχε και ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα του προπονητή του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μίτσελ θα υπολογίσει, κατά πάσα πιθανότητα, στην παρουσία του για τον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης», για τον οποίο δεν απέμειναν παρά μόλις δύο ημέρες.

Αντίθετα με τον Μπονγκ άτυχος στάθηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει περίπου δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ως προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Μασάντο και Ντομίνγκες, ενώ ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις