Ολυμπιακός: Ξεκουράζει αρκετούς εν όψει ντέρμπι ο Μίτσελ

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 13:11
UPD:14:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Κάρολ, Μανιάτη, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Χολέβα και Σιόβα για να τους δώσει «ανάσες».

A- A A+

Με πολλές αλλαγές και «νέο αίμα» στην αποστολή θα μεταβεί στην Άμφισσα ο Ολυμπιακός για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, στο πλαίσιο της φάσης των «32» της διοργάνωσης. 

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Κάρολ, Μανιάτη, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Χολέβα και Σιόβα για να τους δώσει «ανάσες», αφού το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης (5-1) καθιστά απίθανη την ανατροπή του.

Στα αξιοσημείωτα, πάντως, ο νέος αποκλεισμός του Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος αν και προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του, κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του και έμεινε εκτός.

Οι τραυματίες Μπονγκ, Ντομίνγκες ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία και ο Μασάντο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συνθέτουν οι, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Φουστέρ, Μανωλάς, Σέποβιτς, Μετζανί, Σάλιακας, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Βούρος, Παπασάββας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις